barker 發表於 2018-5-17 21:34:27

24cheung 發表於 2018-5-17 21:32
咩人

來自俄羅斯大有錢 ( 身家一世都使唔完 ) 的肥佬

Everton_ 發表於 2018-5-17 21:37:05

barker 發表於 2018-5-17 21:24
usmanov 同 Moshiri 拍住上

多個人注資?

barker 發表於 2018-5-17 21:46:34

Everton_ 發表於 2018-5-17 21:37
多個人注資?

Usmanov 將他全部 30% 的阿仙奴股份套現然後注資入愛華頓 :)

barker 發表於 2018-5-17 21:46:54

Everton_ 發表於 2018-5-17 21:37
多個人注資?

Usmanov 將他全部 30% 的阿仙奴股份套現然後注資入愛華頓 :)

24cheung 發表於 2018-5-17 21:53:52

成交未呀?

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 22:12:23

Fuko~ 發表於 2018-5-17 21:03
保拿斯同舒拉始終都當打之年,升班馬或者伯禮頓個D其實都會有興趣,問題係我地肯唔肯平賣...
威廉斯其實 ...

舒拉十幾萬鎊週薪,咁的表現邊有人要丫?:L

24cheung 發表於 2018-5-17 22:27:12

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 22:12
舒拉十幾萬鎊週薪,咁的表現邊有人要丫?

咁為有樂觀啲,希望新领隊帶番佢啲鬥心啦

Fuko~ 發表於 2018-5-17 22:28:00

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 22:12
舒拉十幾萬鎊週薪,咁的表現邊有人要丫?
禁走得佢都預左減薪GA LA。除非佢想連波都冇得踢JE。講冇人買,仲有馬天拿TIM LA
我覺得新領隊都幾慘,清呢批冗員分分鐘要兩三個轉會窗。呢批人唔走,你又冇禁多空間,去買人。

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 22:30:35

Fuko~ 發表於 2018-5-17 22:28
禁走得佢都預左減薪GA LA。除非佢想連波都冇得踢JE。講冇人買,仲有馬天拿TIM LA
我覺得新領隊都幾慘,清 ...

馬天拿免簽,人工又唔高,等佢約滿又能值幾何丫,但保拿斯和舒拉的週薪都過十萬鎊呢,唔出佢地好蝕姐,所以都係努力套現佢地兩個最好

Fuko~ 發表於 2018-5-17 22:35:09

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 22:30
馬天拿免簽,人工又唔高,等佢約滿又能值幾何丫,但保拿斯和舒拉的週薪都過十萬鎊呢,唔出佢地好蝕姐,所 ...
講起週薪,唔知呢個網準唔準呢?
http://www.spotrac.com/epl/everton-f.c/payroll/
前面個幾個聽聞都係禁多,係唔多信禾確特同高文禁低...
呢篇好似準d?
https://sillyseason.com/salary/everton-fc-players-salaries-101493/
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季