barker 發表於 2018-5-16 22:49:20

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 22:43
意料中事,今季花咁多錢買水貨,華殊責任好大,前鋒係季前又買唔到,換人係合理之至 ...

呢位新 DOF 我肯定係好過 walsh 叔叔 :)

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 22:56:36

barker 發表於 2018-5-16 22:49
呢位新 DOF 我肯定係好過 walsh 叔叔

華殊來之前,大把愛迷歌功頌德啦,又話佢係李斯特城幾咁成功,有料到,最後事實證明毫無建樹,你依家話佢好過華殊,話唔定下季你就叫佢Out啦。

barker 發表於 2018-5-16 23:00:27

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 22:56
華殊來之前,大把愛迷歌功頌德啦,又話佢係李斯特城幾咁成功,有料到,最後事實證明毫無建樹,你依家話佢 ...

肯定不會 , 他 CV 非常唔錯 , Moshiri 今期好快手 , 我怕下個要走係 bill 叔叔

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 23:07:19

Fuko~ 發表於 2018-5-16 21:15
Sky Sports News understands that the meeting in central London between Everton's majority shareholde ...

用16m同大Sam分手,呢個唔係問題,問題係請邊個接手,如果又好似請朗奴高文咁,花錢炒馬仔,然後再花錢賠俾修咸頓,花高薪請個廢的朗奴高文,最後又花一筆炒佢魷魚,可見請錯教頭遺害無窮,由馬仔,朗奴高文和大Sam,前後花左幾多冤枉錢? 炒完一個又一個,所以炒大Sam唔係問題,如果又請一個二打六返來帶隊,咁樣不如唔好炒,因為好大機會下季又要花冤枉錢炒領隊。

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 23:11:54

barker 發表於 2018-5-16 23:00
肯定不會 , 他 CV 非常唔錯 , Moshiri 今期好快手 , 我怕下個要走係 bill 叔叔

標叔叔年紀唔細,就算走也不算什麼,標叔叔係真心希望愛隊好。現時我只希望搵個一線領隊回來帶領球會前進。

barker 發表於 2018-5-16 23:14:40

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 23:11
標叔叔年紀唔細,就算走也不算什麼,標叔叔係真心希望愛隊好。現時我只希望搵個一線領隊回來帶領球會前進 ...

Moshiri 的最終目的要全面要有話事權 , 他可能會學曼城或熱刺個套管理方式控制愛隊

barker 發表於 2018-5-16 23:35:07

照外圍賠率咁睇 , 一係馬高施華 , 一係保羅方辛加

Fuko~ 發表於 2018-5-16 23:49:33

Forever_Fan 發表於 2018-5-16 23:07
用16m同大Sam分手,呢個唔係問題,問題係請邊個接手,如果又好似請朗奴高文咁,花錢炒馬仔,然後再花錢賠 ...

客觀d講,一日未上任,你又好難100%話唔岩ge。
只係一線個d風險冇禁大je。
係奇就奇在我地傳個d一線領隊黎的可能性低到一個點je...
有可能個d好似雲里阿里、賓賓、emery...etc都係輕輕試下...我地份人工同上季轉會費都叫拍著前列,禁都唔黎?有冇可能啊?

barker 發表於 2018-5-16 23:55:39

Fuko~ 發表於 2018-5-16 23:49
係奇就奇在我地傳個d一線領隊 ...

Moshiri 心頭好肯定係葡萄牙籍領隊

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 08:49:21

Fuko~ 發表於 2018-5-16 23:49
係奇就奇在我地傳個d一線領隊 ...

奇咪就係奇係呢一點,愛隊跟一線領隊差不多傳都唔傳下,連韋斯咸都傳下帕歷堅尼呢d冠軍領隊,我地就傳埋d二線沙維,其實都係風險系數高低問題,我地領隊人工和轉會費係英超都叫前列,人地來唔來一回事,但係起碼有一個爭取的態度丫,雖然emery的級數領隊未必肯來,但爭取唔爭取係一個態度問題,唔試又點會知唔得呢?起碼我覺得賓尼迪斯,帕歷堅尼,雲尼亞里係希望唔細的。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季