24cheung 發表於 2018-5-18 23:00:48

今日有冇消息呀?

Fuko~ 發表於 2018-5-19 13:59:38

24cheung 發表於 2018-5-18 23:00
今日有冇消息呀?

外面吹緊的風依然係馬高施華最大機會,而家係拉鋸緊同屈福特向FA投訴我地。
但我地球會唔同意賠俾屈記,而且想馬高施華盡快上任,唔介意上左任先處理屈記單野。
又有消息其實話屈記上年簽馬高施華個陣有私下接觸,要罰就同屈記一齊罰。

似乎下星期傾唔掂數的話,先會令呢單DEAL有暗湧。

barker 發表於 2018-5-19 14:16:10

Fuko~ 發表於 2018-5-19 13:59
外面吹緊的風依然係馬高施華最大機會,而家係拉鋸緊同屈福特向FA投訴我地。
但我地球會唔同意賠俾屈記, ...

咁 usmanov 入股一事 ?

24cheung 發表於 2018-5-20 02:34:31

頭先見條反骨里冇份踢都上頒獎台,真係好想嘔呀

barker 發表於 2018-5-20 08:50:22

今天 sunday mail 講俄羅斯大富豪 usmanov 將替 bill 叔叔坐上球會主席之位同 Moshiri 拍檔來季替愛華頓打冮山

witzz 發表於 2018-5-20 17:44:36

傳愛華頓有意同猁,鏝,車同熱狗爭水晶宮沙夏。身價估計高達6千萬鎊。不過一日未confirm領隊,呢啲傳聞都係吹水多。

Forever_Fan 發表於 2018-5-20 17:52:10

witzz 發表於 2018-5-20 17:44
傳愛華頓有意同猁,鏝,車同熱狗爭水晶宮沙夏。身價估計高達6千萬鎊。不過一日未confirm領隊,呢啲傳聞都係 ...

上季我已經話要簽沙夏架啦,合晒我地用,依家簽遲啦,貴左成倍,上季我都話用30m已經好大機會簽到,但球會就貴一貴簽d水貨返來

24cheung 發表於 2018-5-20 19:14:56

上年利狗用3900得到沙拿,只要有好球探唔使做水魚,上年轉會我地太失败

evertonfan1986 發表於 2018-5-20 21:38:04

24cheung 發表於 2018-5-20 19:14
上年利狗用3900得到沙拿,只要有好球探唔使做水魚,上年轉會我地太失败

都要個領隊識用才會爆發
得如RK 要施格臣打左邊, 幾勁球探都死啦

niclas 發表於 2018-5-21 15:27:46

爲著得到馬高施華,搞到同屈福特甘樣!值唔值啊?
馬高施華系唔系最好選擇!
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季