niclas 發表於 2018-5-15 20:41:55

barker 發表於 2018-5-13 17:12
Moshiri 要全面控制愛華頓話事權

獨攬大權

barker 發表於 2018-5-15 20:55:18

niclas 發表於 2018-5-15 20:41
獨攬大權

yes

Carlson 發表於 2018-5-15 22:04:23

Forever_Fan 發表於 2018-5-15 16:59
可能因為連續3個主帥都失敗,我傾向比較保守咁選帥,球會亦因為咁花左唔少冤枉錢,再搏呢d新進少帥,風險 ...
馬仔第一季可以話絕對成功架 只係第二季選著樽頸位 第3季季直情係偏執tim 唔可以令到自己更成功 係馬仔既級數問題 但你問我會想要好似馬仔成功一季之後仆直兩季定好似rk同大sam碌碌無為是是但但又一季 我一定答你我100%會揀馬仔呢類

Carlson 發表於 2018-5-15 22:10:56

Forever_Fan 發表於 2018-5-15 17:11
球圈有幾多肥普丫? 如果搏10次才搵到一個肥普,咁搏得過嗎?我地搏左3次,輸足3次,第4次還要去搏嗎? ...

你問我見到熱刺同我地一樣 空有歷史 球迷根基 而因為領隊問題上唔到去另一個level 結果換左個教練,成績穩步上揚 你問我眼唔眼紅 我好眼紅 而家有條路可以改變 點解唔去?

Arteta 發表於 2018-5-15 22:15:28

Carlson 發表於 2018-5-15 22:10
你問我見到熱刺同我地一樣 空有歷史 球迷根基 而因為領隊問題上唔到去另一個level 結果換左個教練,成績 ...

同意,如果年年7-10位,我寜願搏一搏

witzz 發表於 2018-5-15 22:58:40

你問我,我最想Arteta過黎

Forever_Fan 發表於 2018-5-15 23:06:47

Fuko~ 發表於 2018-5-15 20:08
ur reporter Kaveh Solhekol has been speaking on Sky Sports News regarding the future of David Moyes...

可惜我地球會反其道而行,人地都想要賓尼迪斯或智利工程師,就係希望帶球會去另一層次,但我地就只係想要d二線教頭

Everton2018 發表於 2018-5-15 23:09:35

其實選帥最重要的一環就是可以谷得起隊波谷得起班球員有heart,仲要班人肯聽你支笛落場比賽時肯幫你賣命去到盡爭勝,如果你做唔到呢點就算比C朗美斯你都無用。

好似韋斯咸班友季初踢13場得9分仲要俾人大炒,班球員個個踢到成pat屎無组織無隊型毫無章法一盤散沙,個個行行企企無心戀戰死蛇懶蟮唔願走位,之後炒咗比歷由椰子接手,成隊波漸漸脱胎換骨,佢都唔知點樣可以係咁短時間可以激起班友的鬥志肯為佢拼博直情唔錫身連飲奶力都出埋砌到盡果種爭勝决心。

踢波真是打度氣,士氣波都是臨場勝負關鍵,希望日後的領隊都可以令到班球員比賽有激情有血性,如果無咗呢個爭勝的原動力球員就無咗比賽的目的和意義,球員唔會投入比賽。

Forever_Fan 發表於 2018-5-15 23:13:03

Carlson 發表於 2018-5-15 22:10
你問我見到熱刺同我地一樣 空有歷史 球迷根基 而因為領隊問題上唔到去另一個level 結果換左個教練,成績 ...

無人話唔可以炒大Sam,反而爭論應該搵一些可能過來的big name,定係又再搏所謂的潛力教頭,期望單車變摩托,我揀前者多過再搏一次,由馬仔,朗奴高文,安斯禾夫到大Sam,我覺得與其冒險再搏多次,不如直接搵big name試下,成功機會更大。

Forever_Fan 發表於 2018-5-15 23:16:27

Everton2018 發表於 2018-5-15 23:09
其實選帥最重要的一環就是可以谷得起隊波谷得起班球員有heart,仲要班人肯聽你支笛落場比賽時肯幫你賣命去到 ...

激起球員血性係我對老莫最欣賞的地方
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季