24cheung 發表於 2018-5-17 15:54:16

点解伊朗佬冇傳過買佢同鄉亞斯蒙?

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 16:16:29

24cheung 發表於 2018-5-17 15:24
華殊叔係咪已炒左喇?

仲已經搵埋荷蘭人Brands頂佢個位

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 16:19:33

barker 發表於 2018-5-17 15:33
傳愛華頓有 100M + Budget 在夏天入新兵 , 仲有會同肥佬經理人 Riola 合作

去咁d瘀血,提升返d新人,集中d錢係個別位置補強已經足夠搞定今季轉會啦,換得多人唔代表好,搵兩三個勁的返來都夠玩

barker 發表於 2018-5-17 17:08:04

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 16:19
去咁d瘀血,提升返d新人,集中d錢係個別位置補強已經足夠搞定今季轉會啦,換得多人唔代表好,搵兩三個勁 ...

要同 big 6 拗手瓜爭下季歐聯資格就要大搞

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 19:46:40

barker 發表於 2018-5-17 17:08
要同 big 6 拗手瓜爭下季歐聯資格就要大搞

朗奴高文都買左好多人,但無默契一樣死得,所以個別位置搵兩三個勁人,去咁d瘀血,加上dowell,lookman和個別年青球員上位,我覺得應該有得打,最終都係搵個好領隊先

24cheung 發表於 2018-5-17 20:04:40

首要唔該賣走保亞斯、舒拉,炸旦威先

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 20:35:00

24cheung 發表於 2018-5-17 20:04
首要唔該賣走保亞斯、舒拉,炸旦威先

保拿斯份約去到2021,真係唔知賣唔賣得走,個波係佢腳下次次都拖慢節奏。威廉斯最後一年,估計都係擺係後備等下季尾free走,再唔係愛隊免收賠償睇下有無其他球會肯俾兩年約威廉斯,等於雙贏咁放佢走。舒拉咁高人工,表現又唔好,我覺得無人肯買佢羅。

Fuko~ 發表於 2018-5-17 21:03:42

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 20:35
保拿斯份約去到2021,真係唔知賣唔賣得走,個波係佢腳下次次都拖慢節奏。威廉斯最後一年,估計都係擺係後 ...

保拿斯同舒拉始終都當打之年,升班馬或者伯禮頓個D其實都會有興趣,問題係我地肯唔肯平賣...
威廉斯其實可以返史雲斯,應該有幾M收得返。
你擔心卡拉臣同埋辛祖會唔會要借多季先賣到好D...

barker 發表於 2018-5-17 21:24:52

usmanov 同 Moshiri 拍住上 :)

24cheung 發表於 2018-5-17 21:32:26

咩人
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季