barker 發表於 2018-5-17 23:05:59

今季 sky tv money EVERTON 收入係 130M :)

24cheung 發表於 2018-5-18 00:02:15

支出呢?

wahton 發表於 2018-5-18 00:32:27

24cheung 發表於 2018-5-17 20:04
首要唔該賣走保亞斯、舒拉,炸旦威先
全部都係朗奴鳩文既傑作

barker 發表於 2018-5-18 00:42:24

sky tv money 係俾每間英超球會根據各隊聯賽榜排名

Carlson 發表於 2018-5-18 03:14:34

仲記得以前愛隊個人工架構 主力都唔過10萬週薪(arteta cahill Baines呢d)你老尾舒拉行行企企都十幾萬?

24cheung 發表於 2018-5-18 05:08:26

方辛加簽新約

Forever_Fan 發表於 2018-5-18 07:20:46

Fuko~ 發表於 2018-5-17 22:35
講起週薪,唔知呢個網準唔準呢?
http://www.spotrac.com/epl/everton-f.c/payroll/
前面個幾個聽聞都係禁 ...

我一直都睇sillyseason的數據,應該準的

Morgan Schneiderlin         £120,000
Gylfi Sigurdsson         £150,000
Davy Klaassen         £100,000
Sandro Ramirez         £120,000
Wayne Rooney         £150,000

呢幾個的週薪我比較注意,卡拉臣和拉美利斯的週薪咁高,傾簽約的時候華殊係咪食左屎?佢真係炒得不冤丫,咁的週薪叫我地好難賣佢地走啦,比著我都磨到約滿都唔願意減薪走啦,大把成名多年的球員都無佢地呢個人工,睇下其他球員人工就知點解我咁講。

Leighton Baines         £70,000
Ashley Williams         £75,000
Phil Jagielka         £50,000
Oumar Niasse         £55,000
Seamus Coleman         £38,000

佢地的人工重低過靚仔拉美利斯,俾我都磨爛席啦:L

Fuko~ 發表於 2018-5-18 07:53:59

拉美利斯本身用低價release clause簽,高週薪本來合理,只係120k都仲係略高少少。冇ga la, 借多季出去啦!

Fuko~ 發表於 2018-5-18 07:56:11

Carlson 發表於 2018-5-18 03:14
仲記得以前愛隊個人工架構 主力都唔過10萬週薪(arteta cahill Baines呢d)你老尾舒拉行行企企都十幾萬? ...

之前最高好似係LKK, 但佢值150k以上wo

James_Beatkit 發表於 2018-5-18 08:55:02

barker 發表於 2018-5-16 22:49
呢位新 DOF 我肯定係好過 walsh 叔叔

始終覺得呢個位要同領隊夾到先有作用
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季