nsno 發表於 2018-5-17 10:18:46

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 08:49
奇咪就係奇係呢一點,愛隊跟一線領隊差不多傳都唔傳下,連韋斯咸都傳下帕歷堅尼呢d冠軍領隊,我地就傳埋d ...

可能Moshiri今次諗住快快手請領隊,啲大牌一定要慢慢諗先肯嚟
上次請RK同大Sam都搞咗好耐,買人又麻煩咗
今季仲要轉會窗早啲關

我覺得Moshiri可能好早已經同Marco Silva有傾開,話晒佢半年前已經想請佢

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 10:56:20

nsno 發表於 2018-5-17 10:18
可能Moshiri今次諗住快快手請領隊,啲大牌一定要慢慢諗先肯嚟
上次請RK同大Sam都搞咗好耐,買人又麻煩咗
...

我真係唸唔通沙維有乜地方吸引moshiri,正如當年我都唔明點解要揀朗奴高文一樣,反而一些成名並有track record的領隊唔去揀,而要去搏搵到另一個普捷天奴,講來講去都係一個風險的問題,我地連續炒左3個領隊,今次係咪應該安全一些較好呢?

nsno 發表於 2018-5-17 11:03:22

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 10:56
我真係唸唔通沙維有乜地方吸引moshiri,正如當年我都唔明點解要揀朗奴高文一樣,反而一些成名並有track r ...

有傳沙維咩?:funk:

barker 發表於 2018-5-17 12:07:53

會不會殺出個雲高爾 ? 他同 Marcel Brands 在阿爾克馬爾共事過

wahton 發表於 2018-5-17 12:22:52

chanpo1974 發表於 2018-5-16 17:36
師兄真是長期忠實愛華頓支持者, 我跟你差不多是80年代尾喜歡上愛華頓, 印象中88-89足總盃決賽2-3輸比利記 ...

感謝前輩真摯既分享!

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 12:59:06

nsno 發表於 2018-5-17 11:03
有傳沙維咩?

Macro silva

Forever_Fan 發表於 2018-5-17 13:00:04

barker 發表於 2018-5-17 12:07
會不會殺出個雲高爾 ? 他同 Marcel Brands 在阿爾克馬爾共事過

雲高爾我就一般,佢近年回哂塘啦

24cheung 發表於 2018-5-17 15:24:09

華殊叔係咪已炒左喇?

barker 發表於 2018-5-17 15:29:32

24cheung 發表於 2018-5-17 15:24
華殊叔係咪已炒左喇?

yes

barker 發表於 2018-5-17 15:33:05

傳愛華頓有 100M + Budget 在夏天入新兵 , 仲有會同肥佬經理人 Riola 合作
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季