Everton2018 發表於 2018-5-22 11:37:23

據聞屈福特今次企到好硬兼獅子開大口少個崩都唔肯算數, 仲話如果傾唔掂數會告上英足總和法庭申請禁制令, 今次伊朗佬好頭痛諗唔到屈福特咁麻煩!

barker 發表於 2018-5-22 11:52:32

Everton2018 發表於 2018-5-22 11:37
據聞屈福特今次企到好硬兼獅子開大口少個崩都唔肯算數, 仲話如果傾唔掂數會告上英足總和法庭申請禁制令, 今 ...

Moshiri 大把水 , 錢解決到的問題就唔係問題

witzz 發表於 2018-5-22 12:34:02

Everton2018 發表於 2018-5-22 11:37
據聞屈福特今次企到好硬兼獅子開大口少個崩都唔肯算數, 仲話如果傾唔掂數會告上英足總和法庭申請禁制令, 今 ...

市場其實仲有好多選擇

barker 發表於 2018-5-22 12:36:09

witzz 發表於 2018-5-22 12:34
市場其實仲有好多選擇

保亞斯 odds 由 16/1 狂跌到 5/1

Jassoo 發表於 2018-5-22 16:18:02

保亞斯:L,唔好玩啦

24cheung 發表於 2018-5-22 19:32:10

鎚仔幫都請咗一級領隊柏師,我地仲傳緊D二線人物,真擔心

Fuko~ 發表於 2018-5-22 19:35:16

24cheung 發表於 2018-5-22 19:32
鎚仔幫都請咗一級領隊柏師,我地仲傳緊D二線人物,真擔心

算啦,我覺得就算係施華都好,快手D搞掂佢,開始搞組軍仲實際。
講真你唔係腦殘,我地點會降班,大不了咪季尾再換另一個。
家下D一線尾批領隊都俾人執得七七八八...
剩番有可能的得雲里亞尼、安察洛提同埋雲高爾有CHANCE...
跟著車仔仲會換領隊...仲有屈記都有可能。
係修仔唔知做乜請曉士JE...

24cheung 發表於 2018-5-22 19:41:20

Fuko~ 發表於 2018-5-22 19:35
算啦,我覺得就算係施華都好,快手D搞掂佢,開始搞組軍仲實際。
講真你唔係腦殘,我地點會降班,大不了咪 ...

哈哈!你又唔係腦殘,做咩想到我擔心降班呢。我擔心又拖一輪最後又只請到大Sam水平領隊

Arteta 發表於 2018-5-22 19:53:33

Fuko~ 發表於 2018-5-22 19:35
講真你唔係腦殘,我地點會降班,大不了咪 ...

不要雲高爾,佢同big sam 分別不大

barker 發表於 2018-5-22 20:13:06

傳 Marcel Brands 有份參舆揀新領隊的程序 , Marco Silva 雖然領先 , 但不是愛隊唯一人選 , 傳另一人選係 Eddle Howe , 再唔係你們想冒險用阿廸達 :)
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2018-2019球季