Forever_Fan 發表於 2016-4-26 16:38:25

James_Beatkit 發表於 2016-4-26 16:17
其實DM去完曼之後
我又唔覺佢名氣大左
況且依家個球圈氣候都係開始慢慢傾向少帥

荷甲楂住阿積士,對手真係唔多,羅冠唔證明到d乜,只教過阿積士一間球會,更稱唔上有經驗,能力既未受承認,我相信就算栢帥唔來,都未至於要搵一個未係四大聯賽執教過的少帥

James_Beatkit 發表於 2016-4-26 16:53:54

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 16:38
荷甲楂住阿積士,對手真係唔多,羅冠唔證明到d乜,只教過阿積士一間球會,更稱唔上有經驗,能力既未受承 ...

教國家隊又話冇教球會經驗
教過球會但未有咩盃/冠軍又話冇功績
教球會拎過冠軍又話唔係四大聯賽
我都幾懷疑仲有幾多漏網之魚/我地可以有幾大能力同人地爭呢D遺珠
(純討論,FAN兄唔好介意)

evertonfan1986 發表於 2016-4-26 16:55:37

佢帶住阿積士打歐州賽都唔見突出, 仲衰過馬仔
應該暫時都係柏帥大熱, 但我就真係唔想再打控球
因為來緊如果起新球場, 冇咩錢可駛, 基本會用多D青訓, 搵個實實際際, 實打防反同肯用青訓, 隨時有一番新景像

James_Beatkit 發表於 2016-4-26 16:57:08

況且唔試過根本唔會知個化學反應
馬仔上任前個個都懷疑
但第一季的確有成績
之後唔對路咪炒囉(雖然我覺得應該要比時間D領隊)
就係咁簡單

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 17:13:22

其實我雖然傾向莫耶斯,但又唔係盲目的,如有更好選擇,還覺得老莫好,這肯定是我不對。其實如果柏帥肯來,我亦無所謂,始終往績好,對柏帥防守的顧慮也是以事論事。比爾沙連英文都唔識,溝通都成問題,都無理由搵佢。朗奴高文和摩連奴,連英國國內愛隊的球迷都唔認為這2人會來愛華頓執教,可能性太低。法蘭迪保亞從未執教4大聯賽,對佢無信心都好正常,全都是以事論事。我覺得老莫適合,只是他熟悉愛華頓,隊內不少球員也是由佢買回來,在球員中有一定威信,現時隊內混亂,士氣低沉,由一個在愛華頓隊內有一定威望的領隊執教能短時間內鼓舞球隊,也不怕球員會陽奉陰違,而且由於防守上莫耶斯能幫到球隊改善,而下季有新股東投資,轉會費有保證,而老莫買人眼光一向有信譽,唔想難得的轉會資金買埋d水貨返來浪費晒,隔離街就係好例子,成憶轉會費連水花都無埋,而且以前老莫無錢已能買回這麼多好球員,取得多次歐洲賽資格,帶領曼聯又能挺進歐聯8強,希望知道如果佢有一定轉會費後是否能做得更好。至於我對柏帥其實係中立的,如果佢得到球迷和班主信任,而佢又肯來,由柏帥執教又有何不可。

barker 發表於 2016-4-26 17:16:45

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 17:13
其實我雖然傾向莫耶斯,但又唔係盲目的,如有更好選擇,還覺得老莫好,這肯定是我不對。其實如果柏帥肯來, ...

其實漏左仲有 Bournemouth 的 Eddie Howe 呀:)

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 17:30:12

barker 發表於 2016-4-26 17:16
其實漏左仲有 Bournemouth 的 Eddie Howe 呀

你有無留意Eddie Howe 做愛華頓領隊的傳聞出來後球迷的反應?

If Eddie Howe becomes the next Everton manager that's it I quit. Along with 70% of our players!!!!! What the hell is going on???
    — Kristian Hicks (@KHix) April 24, 2016

問題係佢係低組別帶隊到英超只是1年,球迷也好,球員也好,未必信服佢,佢又無乜頂級聯賽的經驗和獎杯去證明自己,當球員和球迷都唔信任佢會點呀?請參考莫耶斯去曼聯的那一季就可以了。

barker 發表於 2016-4-26 17:36:56

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 17:30
你有無留意Eddie Howe 做愛華頓領隊的傳聞出來後球迷的反應?

If Eddie Howe becomes the next Everton...

而家可以暫時對 next EVERTON 每一位候選領隊的小小總結:)

niclas 發表於 2016-4-26 18:05:09

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 02:41
已見分曉,馬仔基本炒硬,睇下會換邊個領隊~

所有轉會消息唔使睇,可以等新領隊上場再睇,以前傳過的全 ...

連曼聯都輸啊!馬天尼抵炒啦!

barker 發表於 2016-4-26 21:47:03

到今日英國時間下午 1:45pm 為止仍然係水静河飛:@
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 新領隊人選