barker 發表於 2016-5-8 16:38:43

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 16:16
呢個咪又係2打6,做球員佢就叻,做領隊佢又叻係邊?

但英格蘭爱隊 Fans 對他執敎 EVERTON 持正面態度:) 而且阿積士今晚作客赢波就可奪得今季聯賽冠軍:)

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 16:47:03

barker 發表於 2016-5-8 16:38
但英格蘭爱隊 Fans 對他執敎 EVERTON 持正面態度 而且阿積士今晚作客赢波就可奪得今季聯賽冠軍 ...

阿積士贏聯賽冠軍都無技術含量,係荷蘭阿積士根本無對手,贏了又代表乜? 保亞斯咪一樣係葡萄牙波圖打到曉飛,一到英超咪變左小貓

barker 發表於 2016-5-8 16:58:41

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 16:47
阿積士贏聯賽冠軍都無技術含量,係荷蘭阿積士根本無對手,贏了又代表乜? 保亞斯咪一樣係葡萄牙波圖打到曉 ...

荷甲仲有 PSV 燕豪芬, 飛燕諾, 阿爾克馬爾:)

barker 發表於 2016-5-8 17:00:49

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 16:47
阿積士贏聯賽冠軍都無技術含量,係荷蘭阿積士根本無對手,贏了又代表乜? 保亞斯咪一樣係葡萄牙波圖打到曉 ...

咁朗奴高文點計 ? 他之前在荷甲執教川迪, 今季在 southampton 教得不錯

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 17:13:33

barker 發表於 2016-5-8 17:00
咁朗奴高文點計 ? 他之前在荷甲執教川迪, 今季在 southampton 教得不錯

係我眼中,朗奴高文都只係一線尾二線頭的領隊,佢比法蘭廸保亞唔同,佢除左做領隊的經驗更多,佢係荷甲,葡超和西甲打過滾,經驗過西甲頂級聯賽的洗禮,法蘭廸保亞根本無法比較。

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 17:18:27

barker 發表於 2016-5-8 16:58
荷甲仲有 PSV 燕豪芬, 飛燕諾, 阿爾克馬爾

呢幾隊都無阿積士的資源,其實贏到冠軍係證明唔到佢的實力,而且只教過一隊阿積士,無經歷過不同聯賽不同球會,經驗一定較差

barker 發表於 2016-5-8 18:29:16

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 17:18
呢幾隊都無阿積士的資源,其實贏到冠軍係證明唔到佢的實力,而且只教過一隊阿積士,無經歷過不同聯賽不同 ...

如果廸保亞執敎 EVERTON 他阿積士團隊的史譚, 柏金會唔會跟他過嚟 ?

laukarwing 發表於 2016-5-8 19:20:39

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 08:50
講真丫,我地又唔係無錢,都唔知點解成日傳埋d2打6教頭,乜全世界有d名氣的教頭都無得揀咩? ...

就係因為愛隊不是宇宙最强,所以無得揀。

Forever_Fan 發表於 2016-5-8 19:44:02

laukarwing 發表於 2016-5-8 19:20
就係因為愛隊不是宇宙最强,所以無得揀。

我地球會就算唔係宇宙最強,也無必要搵二三線領隊羅,一線的領隊我地就算請唔到最強,一線中或下的領隊都得掛.....

barker 發表於 2016-5-8 22:28:40

今季荷甲冠軍係 PSV 燕豪芬
頁: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34
查看完整版本: 新領隊人選