Forever_Fan 發表於 2016-5-3 01:53:34

Martin O'Neill 經驗係夠的,雖然我唔認為董事會會搵佢,名氣大佢又唔算,講往績表現又唔算標青,咁董事會無乜理由揀佢姐,揀佢不如揀老莫或柏歷堅尼

barker 發表於 2016-5-3 10:52:37

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 01:53
Martin O'Neill 經驗係夠的,雖然我唔認為董事會會搵佢,名氣大佢又唔算,講往績表現又唔算標青,咁董事會 ...

又多一位候選人 : 肥賓:)

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 11:01:03

barker 發表於 2016-5-3 10:52
又多一位候選人 : 肥賓

教過利物浦,球迷未必受

barker 發表於 2016-5-3 11:38:58

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 11:01
教過利物浦,球迷未必受

betvictor odds update : Martin O' Neil 6/4 now

barker 發表於 2016-5-3 16:47:17

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 01:53
Martin O'Neill 經驗係夠的,雖然我唔認為董事會會搵佢,名氣大佢又唔算,講往績表現又唔算標青,咁董事會 ...

而家他由 6/4 得番 5/4 :funk:

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 18:03:41

傳聞董事會決定馬仔係球季完結後會離職,但我估賽季結束後才會有公佈

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 18:08:24

barker 發表於 2016-5-3 16:47
而家他由 6/4 得番 5/4

我都唔係好信會搵佢,如果新股東要找 "big name",佢肯定唔算,如果要有頂級聯賽的榮譽和往績,佢又無乜羅得出手,咁的領隊大把選擇啦,請佢做乜?:L

barker 發表於 2016-5-3 18:15:38

Forever_Fan 發表於 2016-5-3 18:08
我都唔係好信會搵佢,如果新股東要找 "big name",佢肯定唔算,如果要有頂級聯賽的榮譽和往績,佢又無乜 ...

唔通肥賓冷手執 ?

leonkit 發表於 2016-5-3 19:16:19

肥賓真係食得屎
咁我寧願唔轉好過
佢唔止係教過對面 直頭無尊重過我地
又small club 又剩
人地都唔尊重你既時候 真係無必要仲要搵人............

niclas 發表於 2016-5-4 13:19:24

有錢就慢慢來啦!
頁: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
查看完整版本: 新領隊人選