Forever_Fan 發表於 2016-4-26 12:28:13

barker 發表於 2016-4-26 12:25
都要等 bill 叔叔和 Moshiri 呢兩日開會先知, 而家柏歷連尼係接任大熱

如果栢帥今晚贏皇馬,甚至歐聯,肯定大把球會比佢揀,未必肯來愛華頓

evertonfan1986 發表於 2016-4-26 12:46:14

2個根本冇得比
當年老莫帶愛記係護級隊, 實力次一級, 就好似新特蘭, 只有靠熱血去周旋
慢慢先組到似樣人腳
而馬仔帶愛記係爭前7球隊, 可以教到退步, 發揮唔到球隊本身實力, 如果第一年都可以話未識應, 但去到第三年都係甘, 就肯定唔達標, 而且比人睇到佢本身有很多問題, 無論用人, 戰術, 應變等
理念有幾好都冇用, 人才唔夠, 只會變成四不像
當初老莫走左, 我當時都話會讚成, 因為係時候變, 可以試下新野, 試左3年, 証明左唔好用英倫3島球員打控球, 現在都係用突擊才最有效, 唔係個D料, 就唔好硬要整出來

barker 發表於 2016-4-26 13:03:36

想問後日( 英國時間 ) 上午主場對般尼茅夫的賽前記者會仲係唔係馬天尼斯主持 ? 今日或明日就會知:)

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 13:12:55

barker 發表於 2016-4-26 13:03
想問後日( 英國時間 ) 上午主場對般尼茅夫的賽前記者會仲係唔係馬天尼斯主持 ? 今日或明日就會知 ...

我估就算炒也會是完季後離職居多,所以記者會還是馬仔主持機會很大,如果即炒就應該由u21教頭暫代領隊一職

evertonfan1986 發表於 2016-4-26 13:21:00

比我就炒左馬仔, 搵老莫做幾場暫代, 睇下有咩唔同;P

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 13:39:31

evertonfan1986 發表於 2016-4-26 13:21
比我就炒左馬仔, 搵老莫做幾場暫代, 睇下有咩唔同

老莫先唔同你顛,暫代幾場.....

barker 發表於 2016-4-26 14:21:27

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 13:12
我估就算炒也會是完季後離職居多,所以記者會還是馬仔主持機會很大,如果即炒就應該由u21教頭暫代領隊一 ...

U 21 的教頭係安斯禾夫

barker 發表於 2016-4-26 14:30:20

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 13:12
我估就算炒也會是完季後離職居多,所以記者會還是馬仔主持機會很大,如果即炒就應該由u21教頭暫代領隊一 ...

Daily express : David Moyes eyeing sensational EVERTONmanagerial return :)

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 14:33:51

Tim Cahill also took to Twitter to criticise Martinez for not using Kevin Mirallas until late on after the match.

Van Gaal brings on Herrera for the assist and still has more on the bench. We bring on Deulofeu and he produces and MIRALLAS might of helped
    — TIM CAHILL (@Tim_Cahill) April 23, 2016

連卡希爾都插埋馬仔一份 :o

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 14:35:57

barker 發表於 2016-4-26 14:30
Daily express : David Moyes eyeing sensational EVERTONmanagerial return

問過柏歷堅尼未?;P
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 新領隊人選