Forever_Fan 發表於 2016-4-24 23:13:17

barker 發表於 2016-4-24 23:06
Moshiri is rich man

但用係買人的有幾多?用係設施提升又幾多?用係新球場的又幾多?又會分幾多年投錢?其實 Moshiri 從未提及投入金錢的分配比例,有部份媒體估計下季投入買人的錢最多只會是30-50m

barker 發表於 2016-4-24 23:18:04

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 23:13
但用係買人的有幾多?用係設施提升又幾多?用係新球場的又幾多?又會分幾多年投錢?其實 Moshiri 從未提 ...

唔係夏天投入億五芵榜咩 ?

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 23:37:01

barker 發表於 2016-4-24 23:18
唔係夏天投入億五芵榜咩 ?

我當係億5英鎊,但現時話提升 finch farm 的設施都要錢架,如果建新球場,最少可能要預留一億鎊,又要還債,7除8扣,真正用係買人又幾多?佢從來無話投入的資金點分配喎,更無話所有錢都係買人喎,我覺得媒體估計的30-50m係比較合理的,尤其今季如果賣走盧卡古,羅返50-60m,轉會資金都有機會接近上億鎊。

barker 發表於 2016-4-24 23:49:26

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 23:37
我當係億5英鎊,但現時話提升 finch farm 的設施都要錢架,如果建新球場,最少可能要預留一億鎊,又要還 ...

今日報紙講會同 barkley 傾續約 , 而且夏天組軍會以他為中心:)

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 23:54:58

deleted

evertonfan1986 發表於 2016-4-25 00:01:30

暫時傳閒今日有 boarad meeting, 當地7pm 有 Press conference

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 00:06:33

evertonfan1986 發表於 2016-4-25 00:01
暫時傳閒今日有 boarad meeting, 當地7pm 有 Press conference

我都聽聞,但我找不到source確認,我上面個post就係講呢樣,所以我最後刪左

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 00:20:07

現時最熱賠率的新教練係莫耶斯,比爾沙,然後柏歷堅尼,我都唔明點解比爾沙會咁熱,從履歷來講,佢唔應該有甚麼優勢,也不算優秀,球會經驗又少,又未教過英國各級聯賽,甚至傳連英文都麻麻,簡直熱得奇怪,講履歷柏歷堅尼都比佢勁啦~

barker 發表於 2016-4-25 00:31:14

evertonfan1986 發表於 2016-4-25 00:01

即係話 Roberto martinez 可以拜拜 ?

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 00:36:24

barker 發表於 2016-4-25 00:31
即係話 Roberto martinez 可以拜拜 ?

如果7點有記者會,無理由到依家都無正式公佈,我都查左好耐,其實都係流傳,全部都講唔出個source,流料機會好大,而且就算炒人,球會只需出個公告就得啦,使鬼開記招咩~
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 新領隊人選