laukarwing 發表於 2016-4-24 20:42:22

barker 發表於 2016-4-22 08:23
般尼茅夫領隊 Eddie Howe ?

不要了。

barker 發表於 2016-4-24 21:21:57

剛剛有網站話 Roberto martinez 己被炒左 ? :)

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 21:34:11

barker 發表於 2016-4-24 21:21
剛剛有網站話 Roberto martinez 己被炒左 ?

未必可信,因為只剩幾場,又無乜野爭,基本比佢帶到完季再炒,好來好去

laukarwing 發表於 2016-4-24 21:34:33

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 16:52
我由一開始就唔贊成搵個降班教頭來愛華頓,當年佢執教球會經驗又淺,又係執教到韋根降班,又係當年英超失 ...

因為馬仔同標叔叔講他可以幫愛華頓進身歐洲賽。

laukarwing 發表於 2016-4-24 21:35:19

barker 發表於 2016-4-24 21:21
剛剛有網站話 Roberto martinez 己被炒左 ?

那個網站?

barker 發表於 2016-4-24 21:44:19

laukarwing 發表於 2016-4-24 21:35
那個網站?

everton twitter

Forever_Fan 發表於 2016-4-24 21:51:34

laukarwing 發表於 2016-4-24 21:34
因為馬仔同標叔叔講他可以幫愛華頓進身歐洲賽。

師兄,你去見工唔通你會同人事部的人講我來呢間公司係hea做架,無乜大志,賺錢買花戴架咋,見工緊係有幾好聽講幾好聽啦,馬仔唔咁講唔通話我依家失業,來見工就想標叔叔比口飯我食咁咩?

『K』 發表於 2016-4-24 22:51:12

雖然好黎好去 唔係唔好
但當地好多球迷已經喺爆炸邊緣 或者爆咗
炒咗佢 降下溫 好過格硬留佢到季尾

不過如果係炒 一定係48小時內有新聞
過咗就好肯定起碼會留到球季完.....

evertonarteta10 發表於 2016-4-24 23:01:24

好老實講係炒就今年炒...本身有新資金雖然唔算好多, 何況人腳上又年輕技術又未至於太差, 對領隊黎講著實幾吸引....

barker 發表於 2016-4-24 23:06:56

evertonarteta10 發表於 2016-4-24 23:01
好老實講係炒就今年炒...本身有新資金雖然唔算好多, 何況人腳上又年輕技術又未至於太差, 對領隊黎講著實幾 ...

Moshiri is rich man :)
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 新領隊人選