evertonfan1986 發表於 2016-4-25 18:06:36

柏帥應該都係熱門之一, 不過應該未定
佢之前話過想留英超, 而大部份豪門都唔駛換領隊, 即係佢深知只有搵中型班, 唔係就只有轉戰其他聯賽
佢過來都未必可以搞點我地防守D問題, 所以我對佢有所保留

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 18:15:34

evertonfan1986 發表於 2016-4-25 18:06
柏帥應該都係熱門之一, 不過應該未定
佢之前話過想留英超, 而大部份豪門都唔駛換領隊, 即係佢深知只有搵中 ...

有報導話柏帥是否過來就睇愛華頓有幾多錢比佢買人

我對佢算持平,個人不喜歡也不討厭,真係要睇有乜選擇,最驚就係佢係皇馬曼城買慣貴野,今季曼城都使成億鎊,我地球會比到咁多錢佢買人嗎?比得1年唔通比到第2年?這樣會對球會財政有壓力

Fuko~ 發表於 2016-4-25 18:37:35

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 18:15
有報導話柏帥是否過來就睇愛華頓有幾多錢比佢買人

我對佢算持平,個人不喜歡也不討厭,真係要睇有乜選擇 ...
其實佢教皇馬同埋鏝城之外,黃潛同馬拉加都係冇咩錢買人,但有好成績。
所以我又唔會好擔心佢大花筒。同埋本身隊波根本要大執...馬仔都未幫哂隊波接班...
大家又要短時間有成績,可以預期一定用唔少錢。

值得一提,當年係外圍賽KO我地的黃潛,正正係工程師帶...

wahton 發表於 2016-4-25 18:44:48

O個場正確黎講我地係俾仆街哥連拿KO:@:@:@:@:@

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 18:50:38

Fuko~ 發表於 2016-4-25 18:37
其實佢教皇馬同埋鏝城之外,黃潛同馬略卡都係冇咩錢買人,但有好成績。
所以我又唔會好擔心佢大花筒。同 ...

盧卡古都話想走,其實如果賣走盧卡古,加上媒體估計下季都有30-50m的轉會費,轉會費都有成億鎊,下季都夠錢佢使,最驚柏帥呢幾年使慣左,收唔返手腳,變左大花筒,如果好似隔離街利記咁成日買埋d水魚咁就弊啦,另外就係佢對青訓是否注重,會唔會比機會年輕人~

barker 發表於 2016-4-25 20:08:55

who is Jorge Sampaoli ? he is next EVERTON manager odds 只得 6 倍:)

evertonfan1986 發表於 2016-4-25 20:11:46

我都係想搵個可以提昇青年軍上來的領隊, 來緊有很多有潛質新仔可以上一隊, 識用佢地, 隨時有番新景像
如果只集中買貴貨, 人工會造成很大壓力, 萬一決定起新球場, 用青訓係比較穩陣

barker 發表於 2016-4-25 21:32:06

sky bet for 柏歷連尼 next job update odds : EVERTON 6/4 ,zenit 2/1,valencia 5/1,juventus 8/1 :)

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 21:49:01

barker 發表於 2016-4-25 20:08
who is Jorge Sampaoli ? he is next EVERTON manager odds 只得 6 倍

帶智利贏美洲國家杯的領隊,不過算啦,呢d都係陪跑的姐,應該都係柏歷堅尼(大熱),莫耶斯(次熱),比爾沙三個人之爭

Forever_Fan 發表於 2016-4-25 22:14:03

barker 發表於 2016-4-25 21:32
sky bet for 柏歷連尼 next job update odds : EVERTON 6/4 ,zenit 2/1,valencia 5/1,juventus 8/1 : ...

柏帥熱到要封盤咁濟,睇來好大機會,但如果柏帥拿歐聯冠軍,咁就肯定大把豪門爭住請,個賠率又會冷落來
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 新領隊人選