Forever_Fan 發表於 2016-4-28 09:00:06

barker 發表於 2016-4-28 07:47
Mark Hughes takeover goodison park ?

賠率都好低,算啦,睇呢幾日球會有無決定先啦,今日星期四,要有公佈照計都差唔多,唔係星期六就真係地獄主場 LU,咁好打擊士氣姐~

barker 發表於 2016-4-28 10:52:35

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 09:00
賠率都好低,算啦,睇呢幾日球會有無決定先啦,今日星期四,要有公佈照計都差唔多,唔係星期六就真係地獄 ...

應該在昨晚酒店開左會, 睇陣間下午四點 ( 芵國時間上午 ) 主場對 Bopurnemouth pre-press conference 就會知道喇:@

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 13:29:12

barker 發表於 2016-4-28 07:47
Mark Hughes takeover goodison park ?

不過其他師兄對曉士又覺得點?

barker 發表於 2016-4-28 14:16:51

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 13:29
不過其他師兄對曉士又覺得點?

評論有好有差一半一半, 你又點睇 ?

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 15:51:33

barker 發表於 2016-4-28 14:16
評論有好有差一半一半, 你又點睇 ?

呢幾年教Stoke係ok,但之前教曼城,富咸和昆士栢流浪的成績實在太可怕,後兩間球會皆未夠1年就被炒,可見成績之差,重要係曼城使左2億鎊買人都係得個吉,水貨就買唔少,所以評論一半一半都好正常。我覺得教波佢應該還可以,跟左費格遜踢波咁多年,學到佢5成都終身受用啦,但佢買人的眼光就有些擔心,我地球會無咁多錢比佢燒來買水貨

barker 發表於 2016-4-28 15:55:58

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 15:51
呢幾年教Stoke係ok,但之前教曼城,富咸和昆士栢流浪的成績實在太可怕,後兩間球會皆未夠1年就被炒,可見 ...

馬天尼斯陣間五時 ( H.K time ) 主持 Bournemouth pre-press confernce :@

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 16:14:28

barker 發表於 2016-4-28 15:55
馬天尼斯陣間五時 ( H.K time ) 主持 Bournemouth pre-press confernce

其實就算炒多數唔會即炒啦,都話我地依家都無野好輸,剩下幾場之嘛,比佢完成個賽季好來好去又有乜所謂,都應該尊重下佢,3年來無功勞都有苦勞啦,但希望球會星期六之前公佈馬仔會係完成球季後離職

barker 發表於 2016-4-28 17:01:59

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 16:14
其實就算炒多數唔會即炒啦,都話我地依家都無野好輸,剩下幾場之嘛,比佢完成個賽季好來好去又有乜所謂, ...

sorry, 已經開完喇:)

barker 發表於 2016-4-28 17:04:42

Forever_Fan 發表於 2016-4-28 16:14
其實就算炒多數唔會即炒啦,都話我地依家都無野好輸,剩下幾場之嘛,比佢完成個賽季好來好去又有乜所謂, ...

隊長提早收峢:(

barker 發表於 2016-4-28 17:15:26

Roberto Martinez tell every everton fans : we are all hurting together ahead of another planned protest :@
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: 新領隊人選