『K』 發表於 2016-4-26 14:38:34

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 12:28
如果栢帥今晚贏皇馬,甚至歐聯,肯定大把球會比佢揀,未必肯來愛華頓

例如呢?
見唔到今季後有好多所謂大會會換教練
要換嘅大部會份都已經揀定咗人選....
不妨去數下.....

皇馬 如果換都唔會返兜佢
巴塞 會唔會搵前皇馬教練?
華倫西亞 可能會搵 但如果要爭 唔見得我地會爭輸
意甲 或者會有米蘭雙蟲.... 除非佢嚮往意甲 但暫時都冇呢種消息
辛尼特 去掘金....
曼聯 - 肯定唔會搵佢....
要留喺英超的話 只有愛華頓...

就華倫西亞 辛尼特 愛華頓 三揀一.....
如果佢係我地第一首選 睇唔到簽佢會有好大難度.....。

barker 發表於 2016-4-26 14:40:43

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 14:35
問過柏歷堅尼未?

`聽講 moyes will meet everton board next week ?

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 14:50:15

『K』 發表於 2016-4-26 14:38
例如呢?
見唔到今季後有好多所謂大會會換教練
要換嘅大部會份都已經揀定咗人選....

很難說,psg 如果請唔到摩佬,而柏帥今季歐聯好成績,psg 可能會搵佢,意甲有米蘭雙蟲,回西甲也可以,智利國家隊都有意思。

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:05:08

barker 發表於 2016-4-26 14:40
`聽講 moyes will meet everton board next week ?

無聽聞,應該係先決定是否炒人再睇季尾有乜選擇掛,不過柏帥和老莫都係大熱和次熱,見下都好正常姐

barker 發表於 2016-4-26 15:07:16

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:05
無聽聞,應該係先決定是否炒人再睇季尾有乜選擇掛,不過柏帥和老莫都係大熱和次熱,見下都好正常姐 ...

daily express and the sun saying

barker 發表於 2016-4-26 15:16:32

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:05
無聽聞,應該係先決定是否炒人再睇季尾有乜選擇掛,不過柏帥和老莫都係大熱和次熱,見下都好正常姐 ...

moyes 已拒绝些路廸邀請:)

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:22:57

barker 發表於 2016-4-26 15:16
moyes 已拒绝些路廸邀請

不過新股東唔屬意老莫呢,佢希望搵一個 "big name" 回來

barker 發表於 2016-4-26 15:25:13

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:22
不過新股東唔屬意老莫呢,佢希望搵一個 "big name" 回來

liverpool echo today rumours : everton eyed three managers : 柏歴連尼 , 法蘭廸保亞, 朗奴高文

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:47:45

除栢歷堅尼,後2個都稱唔上 big name,朗奴高文係修咸頓咁滋味,邊會來愛華頓?法蘭廸保亞做球員就叻,係教練名氣上連老莫都贏佢成條街啦,更唔好話栢歷堅尼,同 big name 更是扯唔上關係

James_Beatkit 發表於 2016-4-26 16:17:23

Forever_Fan 發表於 2016-4-26 15:47
除栢歷堅尼,後2個都稱唔上 big name,朗奴高文係修咸頓咁滋味,邊會來愛華頓?法蘭廸保亞做球員就叻,係教 ...

其實DM去完曼之後
我又唔覺佢名氣大左
況且依家個球圈氣候都係開始慢慢傾向少帥
有能者就當之
法蘭都幫阿積士拎過冠軍
所以講真3個都有機
(雖然我知你好想DM番黎)
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 新領隊人選