Forever_Fan 發表於 2021-6-8 17:31:04

愛華戰士 發表於 2021-6-8 17:08
GBAMIN....剩係養傷都養左年幾....究竟仲踢唔踢得波都真係抱有懷疑。佢如果肯免費走人算佢有良心。否則佢繼 ...

占士,施古臣,Bernard係下年先完約,占士睇下安帥會唔會讓佢過皇馬啦,施古臣係雞肋,食之無味,棄之可惜,Bernard希望搵到下家,平平地沽走吧。高飛年齡太輕,就算讓碧福特做都未輪到高飛做隊長

barker 發表於 2021-6-8 17:43:06

ngkk821 發表於 2021-6-8 17:31
我只是想搵一個領隊可以睇送食飯而且有自己風格,高壓又好,防反又好,控球又好,起碼我知你打緊咩,但馬仔 ...

Richarlison 標價 80M , DCL , 80M , Moise kean 45M

Fuko~ 發表於 2021-6-8 18:08:11

愛華戰士 發表於 2021-6-8 17:08
GBAMIN....剩係養傷都養左年幾....究竟仲踢唔踢得波都真係抱有懷疑。佢如果肯免費走人算佢有良心。否則佢繼 ...

賓納特雪都雪到硬...佢打左邊同甸尼配合,好似以前派拿加拜恩斯,仲好好用。但啲領隊覺得佢中場幫唔到防守,盤扭帶波又未夠頂級就唔用咁解。去下意甲呢啲一定搵到食...可惜我哋浪費左佢。

愛華戰士 發表於 2021-6-8 18:09:35

DCL 如果真係賣到80M 我讚成賣,佢以前鋒殺手黎講真係唔夠全面,殺手觸覺亦唔算高。不過佢上屆的確係爭氣有進步。前屆我地仲百吊佢,睇屎佢上唔到大枱。由於佢踢法太需要隊友支援,對我地黎講用佢太奢侈。

witzz 發表於 2021-6-8 18:11:44

李察利臣有價真係可以放,實力唔係真係咁頂級,只係愛隊啲人太不濟先顯得佢重要同勁

barker 發表於 2021-6-8 18:23:32

witzz 發表於 2021-6-8 18:11
李察利臣有價真係可以放,實力唔係真係咁頂級,只係愛隊啲人太不濟先顯得佢重要同勁 ...

今早 the Athletic 有肥賓消息

barker 發表於 2021-6-8 18:24:50

witzz 發表於 2021-6-8 18:11
李察利臣有價真係可以放,實力唔係真係咁頂級,只係愛隊啲人太不濟先顯得佢重要同勁 ...

今早 the Athletic 有肥賓最新消息報導

愛華戰士 發表於 2021-6-8 18:25:20

李76 以現今黎睇雖然唔可以話最一線,不過都屬於頂級架啦。巴西國家隊叫做正選。佢把握力唔算好好,不過有能力制造到射門機會。礙於我地整體個攻勢唔得立體,變相佢需要引球靠自己,佢本身速度唔太高,純要靠技術一個人爆,係好難發揮嘅。反而如果其他隊友支援夠,同佢做啲撞牆,空位現身,佢威脅力會夠嘅。我會希望留到佢,不過睇價錢,如果80M up, 一放無妨

barker 發表於 2021-6-8 18:33:45

twitter 剛有最新消息 : 紐奴傳快同水晶宮傾掂做新主帥

witzz 發表於 2021-6-8 20:45:23

睇咗Potter個履歷,將支第四級別瑞典球隊帶到去最高級別,仲要打到去Europa淘汰賽,之後就轉去史雲斯同伯禮頓。大部分球評都話佢係一個非常modern嘅領隊,球隊陣形同戰術非常多變,著重傳球。哥迪奧拿曾經講過Potter係全球最好嘅英人領隊。如果搵佢教,我有少少期待。
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結