Forever_Fan 發表於 2021-6-10 11:16:58

ngkk821 發表於 2021-6-10 09:19
睇番TRANSFERMARKT,原來水晶宮FREE走成半隊波,沙高,雲當賀治,麥卡菲,TOWNSEND等,唔怪得HODGSON退休唔 ...

沙夏年輕時唔買,現時咁的年齡先來買? 當時買施古臣時我已經講唔好追價放棄施古臣,轉買沙夏,現時沙夏已經唔值入

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 11:20:23

barker 發表於 2021-6-10 10:42
肥賓對我嚟講更加 no problem 喇

我都係咁話,肥賓更有信心,雖然我更想係老莫,但傳媒傳出的消息都係話老莫會簽鎚仔新約,但我也覺得非常合理,係歐洲舞台再進一步證明自己,讓將來可以去得更高。

24cheung 發表於 2021-6-10 11:31:37

睇番TRANSFERMARKT,原來水晶宮FREE走成半隊波,沙高,雲當賀治,麥卡菲,TOWNSEND等,唔怪得HODGSON退休唔 ...

冇得比,李察起碼後生仲有六七年貨賣,沙夏呢個年紀最多得兩年貨仔,之後就好似禾仔咁做冗員

barker 發表於 2021-6-10 11:36:33

但睇 Moshiri 同 Marcel Brands 似乎唔急下最後決定住, 係咪等打埋歐洲國家盃後才拍板 ?

愛華戰士 發表於 2021-6-10 13:38:11

witzz 發表於 2021-6-10 00:17
另一個post話賠5m左右

有少少唔明。
條友好似話5月1日已辭左職....假如我地真係請佢,點解要我地賠錢?

愛華戰士 發表於 2021-6-10 13:42:35

對沙夏我有保留。
呢兩季佢無錯仍有一定入球率....但睇佢踢O既水平已經較早幾年跌左唔少....而且經常受傷。

如果一直企硬嗌到50M 鎊呢個水平O既價格,我覺得就無謂啦。

愛華戰士 發表於 2021-6-10 13:48:33

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 11:20
我都係咁話,肥賓更有信心,雖然我更想係老莫,但傳媒傳出的消息都係話老莫會簽鎚仔新約,但我也覺得非常 ...

莫耶斯咁辛苦至帶到韋斯咸入歐霸.....今鋪老虎蟹都全力衝擊啦.....一下好彩打到入8強以來....仲唔省晒招牌?
就算咁黑仔分組賽就出局.....韋斯咸都唔會點怪佢.....有賺無蝕O既呢單買賣。

可能莫耶斯真係愛愛華頓....但今屆唔黎....將來佢都仲有機會返黎教.....咁真心講.....使乜急住返黎?始終愛記宜家天殘地缺....真係要執惦爭打歐洲賽...最快都要2-3 季....

Fuko~ 發表於 2021-6-10 14:41:06

愛華戰士 發表於 2021-6-10 13:38
有少少唔明。
條友好似話5月1日已辭左職....假如我地真係請佢,點解要我地賠錢?
...

好似話佢同Nice簽咗pre agreement?

Fuko~ 發表於 2021-6-10 14:51:32

愛華戰士 發表於 2021-6-10 13:42
對沙夏我有保留。
呢兩季佢無錯仍有一定入球率....但睇佢踢O既水平已經較早幾年跌左唔少....而且經常受傷 ...

我反而有興趣安祖斯唐辛,免簽返嚟打後備都好

24cheung 發表於 2021-6-10 15:37:33

麥卡菲真係慘,只係30歲就被放棄,大傷踢唔返好可惜
頁: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結