Forever_Fan 發表於 2021-6-6 00:15:22

Fuko~ 發表於 2021-6-5 16:21
Everton talking to at least 5 people at the moment: from what I know that is Nuno, Moyes, Fonseca, T ...

講真,5個人裡面只有老莫和肥賓有往績,其餘3個其實無乜往績,紐奴講左一直執教低組別球隊,係最近狼隊好少少但也完全無說服力。

Ten Hag 咪又係帶過荷甲之流,之前英超有幾多個所謂荷甲冠軍領隊,來到英超就個個一季就被炒,可見荷甲冠軍領隊的頭銜又有幾多含金量?

Fonseca的話,點解我唔揀肥賓? Fonseca主要係葡萄牙執教,後來去烏克蘭執教,然後去意大利,佢的經歷應該可以帶到一些新經驗俾球隊,但佢主要執教經驗都係2流聯賽,只是最近執教意甲才接觸一流聯賽,但成績也只是不過不失而已,來英超能適應嗎?

到最後只有老莫和肥賓,講真,老莫合約未完又有歐洲賽打,叫佢過來除非佢對愛華頓好有感情之餘仲要標叔叔大打人情牌才有可能。叫肥賓執教現實好多,但係愛隊球迷認受性來講較低,其實十幾廿年前執教過隔離街姐,已經係老黃曆的事情了,何必太在意? 佢都係打份工姐。

barker 發表於 2021-6-6 01:09:04

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 00:15
講真,5個人裡面只有老莫和肥賓有往績,其餘3個其實無乜往績,紐奴講左一直執教低組別球隊,係最近狼隊好 ...

肥賓去土耳其教費倫巴治 , 我地似乎睇漏左一位候選領隊人選, 就係白禮頓領隊樸達

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 01:43:46

barker 發表於 2021-6-6 01:09
肥賓去土耳其教費倫巴治 , 我地似乎睇漏左一位候選領隊人選, 就係白禮頓領隊樸達 ...

請問有官宣未? 未有的話肥賓就等於執教費倫巴治?

barker 發表於 2021-6-6 01:52:22

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 01:43
請問有官宣未? 未有的話肥賓就等於執教費倫巴治?

有無睇過白禮頓領隊樸達的實力?

barker 發表於 2021-6-6 02:03:29

英國所有外圍賠率今日有人落重注去白禮頓領隊 Potter 度 , 他教愛華頓賠率由原本的 16/1 , 狂跌到而家的 7/2

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 02:06:03

barker 發表於 2021-6-6 01:52
有無睇過白禮頓領隊樸達的實力?

我真係覺得樸達又好,紐奴都好,其實同當年的Silva之流有乜分別? 全部都係一個unproven manager,然後賭佢其實潛力無限,賭佢係一隻潛力股,但十個呢d所謂潛力股,最後能夠跑出的可能十分一也沒有,揀佢地我們要花幾多時間才有可能賭贏一次?

barker 發表於 2021-6-6 02:14:45

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 02:06
我真係覺得樸達又好,紐奴都好,其實同當年的Silva之流有乜分別? 全部都係一個unproven manager,然後賭 ...

樸達好似莫耶斯當年來到愛隊的初期咁

Forever_Fan 發表於 2021-6-6 08:49:28

barker 發表於 2021-6-6 02:14
樸達好似莫耶斯當年來到愛隊的初期咁

依家仲係當年窮到唔賣球星都無錢買人? 頭先嗰幾個全部都係一直無乜成績,多數係低組別打滾,然後偶然帶隊英超,所謂好也不過可能係無降班而已,白禮頓今季差點降班,排16,吹捧個教頭做咩? 狼隊一樣無乜好成績,炒左紐奴,其實搵佢地咪同當年搵RK和MS教一樣,都係履歷乏善足陳,然後帶一隊英超隊不太差,咁就俾moshiri請做領隊,我當年請呢2人時已經係呢度講,完全無往績,唸唔到請佢地的理據,結果係點大家都知啦。

laukarwing 發表於 2021-6-6 08:58:22

barker 發表於 2021-6-5 16:48
俾你地焗揀一定要二選一派路或纽奴 ?

派路

barker 發表於 2021-6-6 11:02:37

如果 Moshiri 已揀定紐奴請明日公佈
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結