Forever_Fan 發表於 2021-6-10 15:38:13

愛華戰士 發表於 2021-6-10 13:48
莫耶斯咁辛苦至帶到韋斯咸入歐霸.....今鋪老虎蟹都全力衝擊啦.....一下好彩打到入8強以來....仲唔省晒招 ...

啱丫,老莫簽鎚仔真係零風險,就憑佢創鎚仔球會紀錄得到英超最高分兼首次帶領球會入歐霸,可以講只要今季唔降班佢都穩如泰山,而且係球員方面也無人再敢陽奉陰違,重蹈曼聯時壓唔住班球員的覆轍。加上韋斯咸其實唔係真係咁窮,只不過過去成績一直唔好,班主無意追加預算,今季應該兩回事。

我地就算請啱領隊,最少都要2季執過隊波,冗員係今明兩季好多都約滿,只要買啱球員(呢樣我真心佩服老莫,唔係個個領隊做到佢咁有眼光又唔貴),下季爭取歐霸都唔係易事。

Fuko~ 發表於 2021-6-10 18:11:33

Everton have made an official offer for Rafael Benitez. Negotiations between the parties continue. #EvertonFC
賓賓同Gultar...我寧願要後者啦!

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 18:29:40

沙利都已經同拉素簽約,其實好的選擇唔多,肥賓係我的第三選擇,但我一直都話佢係最現實和安全的選擇,老莫我一早都唔認為佢會來,韋斯咸唔係d鎊尾小球會,佢係倫敦球會,球會其實幾富有,球場有6萬座位,只係一直搵唔到好領隊,今次我都覺得老莫應留係韋斯咸打歐洲賽,至於次選馬天尼斯因為歐國杯無法即時上任,加上球會高層也可能仍然對佢的表現有疑慮,所以我才說肥賓是最現實和安全的選擇,更何況佢執教利記已經係十幾廿年前了呢

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 18:51:22

肥賓的履歷的確無話可說,英超冠軍,西甲冠軍,歐聯冠軍,歐霸冠軍,意大利盃冠軍,可以講寫唔哂咁多冠軍,帶班霸得,帶紐卡素奪英冠返回英超都得,可以話限米煮限飯佢都無問題。佢最大問題係往往同球員關係差,似乎對處理人際關係方面比較差,同埋佢買人的眼光都幾兩極,簽的球員好的差的都好似一半半,呢點就要DoF好好把關

barker 發表於 2021-6-10 19:08:41

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 18:51
肥賓的履歷的確無話可說,英超冠軍,西甲冠軍,歐聯冠軍,歐霸冠軍,意大利盃冠軍,可以講寫唔哂咁多冠軍, ...

同安察洛堤一樣有番咁上下

barker 發表於 2021-6-10 20:06:10

又有一位新潛在人選出現 from Daily mail : 今季教西甲貝廸斯的智利工程師柏歴連尼

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 20:08:02

barker 發表於 2021-6-10 20:06
又有一位新潛在人選出現 from Daily mail : 今季教西甲貝廸斯的智利工程師柏歴連尼 ...

呢個就算啦,佢連韋斯咸都帶唔掂,仲想帶得好我地?

barker 發表於 2021-6-10 20:26:05

Forever_Fan 發表於 2021-6-10 20:08
呢個就算啦,佢連韋斯咸都帶唔掂,仲想帶得好我地?

updatenews from twitter paul joyce : 似乎 moshiri 已揀定肥賓做我地新主帥, 有可能 24 小時後有公佈

24cheung 發表於 2021-6-10 21:00:44

barker 發表於 2021-6-10 20:26
updatenews from twitter paul joyce : 似乎 moshiri 已揀定肥賓做我地新主帥, 有可能 24 小時後有公佈 ...

係就非常理想, 但願如此

barker 發表於 2021-6-10 21:01:04

柏歴連尼在 sky bet 一開賠率只得 8/1
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結