barker 發表於 2021-6-8 02:47:25

Forever_Fan 發表於 2021-6-8 02:17
如果馬仔之後開始撐Moshiri的球迷,唔知經過聘請咁多個領隊後,仲有無人真係撐得落佢的眼光呢?再搵一些 u ...

愛華頓仲係英格蘭球壇傳统五大球會之一

Fuko~ 發表於 2021-6-8 07:35:43

Forever_Fan 發表於 2021-6-8 02:17
如果馬仔之後開始撐Moshiri的球迷,唔知經過聘請咁多個領隊後,仲有無人真係撐得落佢的眼光呢?再搵一些 u ...

有樣比較正面嘅係佢用番狼隊嘅打法,我哋大部分球員都唔使換。而佢相對上保守嘅作風,成績點都有保證,打到套成功防反,基本上就衰極有譜。比較大嘅問題係佢同球迷嘅蜜月期好短,未必馴服到67臣呢啲咁有性格嘅球員。

Forever_Fan 發表於 2021-6-8 09:49:13

Fuko~ 發表於 2021-6-8 07:35
有樣比較正面嘅係佢用番狼隊嘅打法,我哋大部分球員都唔使換。而佢相對上保守嘅作風,成績點都有保證,打 ...

李察利臣和占士應該有機會打包轉會皇馬,2個人本來就係安帥舊部,安帥去皇馬肯定都要帶一些自己人,否則皇馬班大帝如果唔聽話連一個收風的人都無。

愛華戰士 發表於 2021-6-8 09:56:52

其實講黎講去....呢刻邊個做領隊我個人覺得本身問題唔會太大.....講真有邊個領隊可以領到宜家呢隊人腳O既愛華頓衝冠?答案可以講埋係無!要重視O既反而真係引入球員O既精細度....究竟係咪真係有針對性?

D 球評唔少都提到返球隊呢幾年O既買人策略.....話一個已過高峰O既禾確特比阿仙奴放棄過黎都抖緊15萬鎊周薪(雖然話佢當日轉黎好似轉會費唔高).......講真真係憑什麼?!
伊禾比之流....阿仙奴踢唔惦.....雖然話年青大大件.....結果証明.....唔係英超水平!
高文之亂下O既加拉臣.....西甲O既SANDRA....幾個買返黎根本唔知點用。或者講佢地都唔適應英超衝撞同體力踢法.....

本來O係英超已証明過O既保拿斯.....真心屌黎到一味傷傷傷....;一個藥煲GBAMIN.........究竟係簽入球員時MEDICAL 做得唔專業定球員平日體能訓練出左咩問題?導致咁容易球員長期傷?

近來經典....KING....簽返黎半季.....加埋唔知有無踢左90分鐘.....真家免費解約......:dizzy:又唔知唔見幾多冤枉錢?!

成隊波宜家完全缺乏一個精神領袖....高文做隊長....講真....又國家隊傷出....我地需要一個長期穩定踢得O既....激勵到士氣又穩定到軍心O既領袖。
甸尼個正選算穩...但無火O既....;碧福特叫做季尾打穩定左....亦會嗌住踢.....係唔知龍門做隊長真係踢時或多或少會難D 同隊友提場.....其他諗黎諗去....都唔似隊長料

James_Beatkit 發表於 2021-6-8 11:16:42

witzz 發表於 2021-6-7 12:16
啲人成日話肥賓教過利,所以唔想要。如果佢真係有能力,教過利又有咩所謂。 ...

又冇人敢寫包單佢黎一定有成績
咁點解有咁多人選唔揀一定要揀食過舊屎既人呢

James_Beatkit 發表於 2021-6-8 11:21:01

Fuko~ 發表於 2021-6-7 14:05
或者劃條線,我覺得近五年,四大聯賽(英西德意)曾經教到一季兼可以帶隊波去前四。已經可以係manager li ...

大名既又唔會黎
黎完又快走
冇名既又話冇證明
睇黎個會要搞個投票先滿足到

Forever_Fan 發表於 2021-6-8 11:53:30

愛華戰士 發表於 2021-6-8 09:56
其實講黎講去....呢刻邊個做領隊我個人覺得本身問題唔會太大.....講真有邊個領隊可以領到宜家呢隊人腳O既愛 ...

Gbamin, 依禾比和Bernard如果有價都請賣走啦,都係完全失敗的收購,幸好禾確特,保拿斯同King都離隊,慳返一筆咋。

隊長的確我隊無一個球員可以做當然隊長,高文已經係無選擇下的選擇,施古臣也未必係最好選擇,未來幾年估計都未必可以搵到。

愛華戰士 發表於 2021-6-8 17:08:42

GBAMIN....剩係養傷都養左年幾....究竟仲踢唔踢得波都真係抱有懷疑。佢如果肯免費走人算佢有良心。否則佢繼續坐.....我相信都無乜球會肯要佢。
依禾比....叫做仲算年輕O既.....10M 左右....我相信都仲有D 市場....
賓納特當初黎時我本來都對佢有點期望.....話晒都入過巴西國家隊.....點知原來真係去踢埋D 俄超定烏克蘭聯賽係係真係有原因O既。踢埋D 小型球踢法....大波無貨賣。係咪應該今個暑假完約?
葛菲如果下屆多D 正選機會....我相信佢有潛質做隊長O既....份拼勁已值得球迷支持!

barker 發表於 2021-6-8 17:30:26

愛華戰士 發表於 2021-6-8 17:08
GBAMIN....剩係養傷都養左年幾....究竟仲踢唔踢得波都真係抱有懷疑。佢如果肯免費走人算佢有良心。否則佢繼 ...

今日下午傳如果紐奴做新主帥的話, 佢的首簽係效力西甲華倫西亞的烏拉圭國腳前鋒 Maxi Gomez

ngkk821 發表於 2021-6-8 17:31:02

我只是想搵一個領隊可以睇送食飯而且有自己風格,高壓又好,防反又好,控球又好,起碼我知你打緊咩,但馬仔之後那幾位領隊我真係唔知佢想打咩,SORRY,包括安帥都係,我只係覺得佢諗住入一球守到尾,其實真係好悶。另外如果有球員想離開例如KEAN,李察利臣等就比佢走,不過賣價要買入價一倍,讓球隊可以有更多錢組軍。如果選隊長,高文可以精神隊長,甸尼/碧福特/葛菲心水。
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結