拖肥1878 發表於 2021-6-4 09:23:33

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 08:24
其實我屬意的首選老莫,離開鎚仔的機會唔大,首先合約未完,下季又有歐霸,估計佢都俾左好多心機落去鎚仔 ...

我都屬意老莫㗎,既然皇馬一晚就撬咗安76過去;我哋都可以試下撬老莫吖。

barker 發表於 2021-6-4 09:37:05

拖肥1878 發表於 2021-6-4 09:23
我都屬意老莫㗎,既然皇馬一晚就撬咗安76過去;我哋都可以試下撬老莫吖。 ...

而家形勢始終紐奴機會最高,Moshiri 有最終決定權

Everton2018 發表於 2021-6-4 09:55:53

其实老一实"黑過墨斗,可謂超级黑气纏身,上季西咸因為財困季初巳經送走好多球員减輕皮費,人丁單薄,由季初一開波西咸班主力球員輪流傷,剛剛一批痊愈,就即刻有另一批球員受傷,老莫好黑仔囉。同埋上季老莫"擺到明俾球證吹死",個波慢鏡回帶明明已经出了界,個波由界外彎入來都當入球,搅到西咸由赢波領先最后變輸波,好多場波俾球證强奸老莫,如果老莫回归,我地下季實俾球證吹死。西咸上季中柱中楣英超首屈一指,都是怪老莫呢個不祥人。

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 10:05:04

Everton2018 發表於 2021-6-4 09:55
其实老一实"黑過墨斗,可謂超级黑气纏身,上季西咸因為財困季初巳經送走好多球員减輕皮費,人丁單薄,由季 ...

如果俾球證吹死都有歐霸打我又唔拘丫,我地幾多年無歐洲賽打先得架,今季韋斯咸球員深度好少少,歐聯都有得佢踢丫

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 10:13:44

barker 發表於 2021-6-4 09:37
而家形勢始終紐奴機會最高,Moshiri 有最終決定權

佢其實都唔算係一個proven manager,同當年我地搵Silva返來教有乜分別? 當年我地搞到要護級,18個月就炒佢,搵紐奴其實隨時重覆當年的事,所謂潛力領隊最後有幾多個跑得出? 大部份十年八載就消失係球壇或跌落去執教低組別球隊。

barker 發表於 2021-6-4 10:33:21

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 10:13
佢其實都唔算係一個proven manager,同當年我地搵Silva返來教有乜分別? 當年我地搞到要護級,18個月就炒 ...

你 send e mail 同 Moshiri 講你有乜好提議俾佢 ?

愛華戰士 發表於 2021-6-4 11:47:50

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 00:53
我好懷疑有無,因為好多報導都係話和平提前解約,球會可能做個順水人情,好來好去 ...

賠唔賠其實好閒,我反而希望皇馬比多D 二線兵優惠比我地用下,長遠合作都有好處。

愛華戰士 發表於 2021-6-4 11:54:46

其實比D 誠意去請D 宜家無JOB O係身O既領隊實際過什麼要挖莫耶斯啦!
起碼慳返唔使賠錢比其他球會。

沙利其實唔錯....至少真係冠軍級.....當年佢教拉素都有D 料到。
干地宜家直頭皇帝女唔憂嫁.....熱刺如果普折天奴唔返黎干地都好大機會去熱刺. ( 但其實熱刺呢隊波真正可用O既錢唔會多我地好多....得個歐霸爭....一下輸左隨時炒.....如果干地肯黎.....我地至少有2-3 年時間比佢真係自己砌隊波.....呢個相信都係一個吸引力)
我希望佢2個是但1個。

紐奴勉強只能講係普普通通....

派路之前我已講過千祈唔好!

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 12:34:45

愛華戰士 發表於 2021-6-4 11:54
其實比D 誠意去請D 宜家無JOB O係身O既領隊實際過什麼要挖莫耶斯啦!

沙利我有保留,佢基本太長時間留係意甲了,加上佢年紀再適應一個新聯賽唔容易。要撬老莫也唔容易,與其拖落去,快脆搞掂好似馬仔肥賓之類良地的仲好,趕快組軍,你睇皇馬搵教頭效率幾快,唔似我地搵教頭次次都曠日持久,影響組軍和備戰。干地大把選擇都唔會揀無歐洲賽的球隊啦,就算唔去熱刺都唔好期望佢會來。

barker 發表於 2021-6-4 12:47:15

愛華戰士 發表於 2021-6-4 11:54

安察洛堤撬李察利臣過皇馬
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結