wahton 發表於 2021-6-3 23:51:36

咁我地既名宿BIG DUNC呢? :(

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 00:41:55

wahton 發表於 2021-6-3 23:51
咁我地既名宿BIG DUNC呢?

熱情係有,個heart都有,但專業未必足夠,短時間可以用熱情感染班波,但中長期想班波穩定發揮和爭取歐洲舞台,唔係單靠熱誠就夠,而係需要全面性咁去建立球隊,考慮的係方方面面不同的事,單是圈內人脈方面大鄧已經有些欠缺。

Everton2018 發表於 2021-6-4 00:52:05

纽奴其实都ok

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 00:53:59

24cheung 發表於 2021-6-3 21:18
知唔知安76走皇馬賠左幾錢比我哋?

我好懷疑有無,因為好多報導都係話和平提前解約,球會可能做個順水人情,好來好去

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 00:57:29

Everton2018 發表於 2021-6-4 00:52
纽奴其实都ok

我對一些所謂潛力領隊已經無信心,個個都係曇花一現,十個最後有一個穩定成功已經很不錯,仲要咁啱俾我地搵到,太難了,當年我地少請呢類領隊嗎?結果都係不堪回首

barker 發表於 2021-6-4 03:47:04

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 00:57
我對一些所謂潛力領隊已經無信心,個個都係曇花一現,十個最後有一個穩定成功已經很不錯,仲要咁啱俾我地 ...

今日星期五晏D 可能會有眉目

barker 發表於 2021-6-4 05:20:36

twitter update : Marcel Brands 傳快傾掂 PSV 燕豪芬右閘 Dumfries

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 08:06:59

barker 發表於 2021-6-4 05:20
twitter update : Marcel Brands 傳快傾掂 PSV 燕豪芬右閘 Dumfries

有報導話安帥想買李察利臣,咁不如買埋James啦,人地信你轉會愛隊,1年就突然走左去,橫掂James表現都不如預期,一個容易受傷的男人

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 08:24:50

barker 發表於 2021-6-4 03:47
今日星期五晏D 可能會有眉目

其實我屬意的首選老莫,離開鎚仔的機會唔大,首先合約未完,下季又有歐霸,估計佢都俾左好多心機落去鎚仔,而且佢係鎚仔權力大過佢來愛隊,至少轉會係控制係佢手上,過來愛隊限制更大。但次選和後補的馬仔和肥賓只要肯傾機會還是很大,可惜自從標叔叔無得話事後,董事會的決定往往出乎意料,到呢刻甚至傳出搵返以前炒掉Silva回巢再教我都一點也不會再驚訝,呢個由新老闆領頭的董事會有乜野係唔可能?

拖肥1878 發表於 2021-6-4 09:19:27

Forever_Fan 發表於 2021-6-4 00:53
我好懷疑有無,因為好多報導都係話和平提前解約,球會可能做個順水人情,好來好去 ...

如果係咁……簽合約嚟做乜,咩係合約精神。

On76份約嘅一半都做唔到,又唔係我哋炒佢,佢自己話走就走咁便宜!?

我哋一般打工仔,想即走都要賠錢啦,或者新東家賠畀舊公司囉!
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結