Forever_Fan 發表於 2021-6-3 22:08:25

barker 發表於 2021-6-3 20:42
最终拍扳者係 Moshiri 同 Marcel Brands

除左馬仔係標叔叔決定,之後的領隊都係moshiri決定,結果係點有目共睹,佢真心係一個好無眼光的班主,佢唔止錯一次,而係一錯,再錯,仲要三錯,你叫我點相信佢的眼光?

barker 發表於 2021-6-3 22:37:39

Forever_Fan 發表於 2021-6-3 22:08
除左馬仔係標叔叔決定,之後的領隊都係moshiri決定,結果係點有目共睹,佢真心係一個好無眼光的班主,佢 ...

Moshiri 始終係愛隊最大股東 , 當初如無佢肯入主, 愛隊可能破產清盤

拖肥1878 發表於 2021-6-3 22:39:44

24cheung 發表於 2021-6-3 21:18
知唔知安76走皇馬賠左幾錢比我哋?

我都好想知(据報on76年薪過億,仲有三年約……)

拖肥1878 發表於 2021-6-3 22:44:58

wahton 發表於 2021-6-3 18:31
老莫/大鄧二揀一啦, 唔好煩

同意!!

拖肥1878 發表於 2021-6-3 22:46:18

Forever_Fan 發表於 2021-6-3 20:04
佢差不多整個幾十年的執教生涯都係意大利,只係教過一次車仔咁大把,我驚佢水土不服,希望董事會唔好再亂 ...

沙利畀我嘅印像只係個煙剷

barker 發表於 2021-6-3 22:52:55

拖肥1878 發表於 2021-6-3 22:46
沙利畀我嘅印像只係個煙剷

沙利係冠軍級領隊

wahton 發表於 2021-6-3 22:59:55

係冠軍級煙剷:lol

barker 發表於 2021-6-3 23:10:02

wahton 發表於 2021-6-3 22:59
係冠軍級煙剷

twitter 又有最新 update sources : 話愛華頓傾緊派路

24cheung 發表於 2021-6-3 23:12:43

barker 發表於 2021-6-3 23:10
twitter 又有最新 update sources : 話愛華頓傾緊派路

十連霸嘅組記喺佢手立刻得第四, 如佢教愛己睇怕都會降班

Everton_ 發表於 2021-6-3 23:48:11

barker 發表於 2021-6-3 23:10

唔好啦掛 好話唔好聽 個D名宿真係無邊個教得出色
林伯又好 阿迪達又好 亨利又好 真係無邊個係識教波
識踢波唔等於識教波
派路連意甲班霸都可以教到咁 可想而知 佢教英格蘭風格波更加差
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結