Forever_Fan 發表於 2021-6-3 11:19:00

Fuko~ 發表於 2021-6-2 21:20
紐奴同老莫,情願要老莫。但唔覺得球會咁快就下決定請邊個...

老莫和馬天尼斯都得,8年裡面我們乜野風格的領隊都試過,潛力年輕領隊,保守老派領隊,大名牌領隊,球員時代名宿領隊,乜都試過,個個都柒收尾,有時不得不信,世上沒有最好的領隊,只有最適合球隊的領隊

Fuko~ 發表於 2021-6-3 14:19:04

雖然越早確認下位領隊越好,但管理層個邊似乎都想睇多幾個人選先決定都係好事。所以大家唔駛太緊張對目前個D吹水新聞。
SO FAR都係未有一個好接近領隊人選...合約到期個D唔會因為咁而唔走。
而BERNARD KENNY都係一早待價出售...
所以其實呢個階段都唔係好影響我地組軍的進度,係希望領隊早日到任,決定要買邊個...

Forever_Fan 發表於 2021-6-3 18:25:44

Fuko~ 發表於 2021-6-3 14:19
雖然越早確認下位領隊越好,但管理層個邊似乎都想睇多幾個人選先決定都係好事。所以大家唔駛太緊張對目前個 ...

買賣球員好多時都要同領隊溝通才會做決定,現時要賣的可能係新領隊眼中適合其他位置,所以唔儘早決定領隊,組軍必然受影響

wahton 發表於 2021-6-3 18:31:23

老莫/大鄧二揀一啦, 唔好煩:dizzy:

barker 發表於 2021-6-3 18:39:46

Fuko~ 發表於 2021-6-3 14:19
雖然越早確認下位領隊越好,但管理層個邊似乎都想睇多幾個人選先決定都係好事。所以大家唔駛太緊張對目前個 ...

twitter:剛傳沙利同拉素傾唔掂, 他而家去争奪愛華頓帥位

Forever_Fan 發表於 2021-6-3 18:54:07

wahton 發表於 2021-6-3 18:31
老莫/大鄧二揀一啦, 唔好煩

呢8年轉領隊轉到我都驚,咁唔穩定的執教風格,隊波點會有好成績? 我首選老莫,次選老馬,後補賓尼迪斯,唔好又再揀埋d二打六,然後隔2年又轉,隊波呢8年搞成咁,同董事會亂Q咁揀領隊不無關係

barker 發表於 2021-6-3 19:12:39

沙利啱唔啱 ?

Forever_Fan 發表於 2021-6-3 20:04:29

barker 發表於 2021-6-3 19:12
沙利啱唔啱 ?

佢差不多整個幾十年的執教生涯都係意大利,只係教過一次車仔咁大把,我驚佢水土不服,希望董事會唔好再亂Q咁揀領隊啦.....呢幾年已經夠啦

barker 發表於 2021-6-3 20:42:24

Forever_Fan 發表於 2021-6-3 20:04
佢差不多整個幾十年的執教生涯都係意大利,只係教過一次車仔咁大把,我驚佢水土不服,希望董事會唔好再亂 ...

最终拍扳者係 Moshiri 同 Marcel Brands

24cheung 發表於 2021-6-3 21:18:58

barker 發表於 2021-6-3 20:42
最终拍扳者係 Moshiri 同 Marcel Brands

知唔知安76走皇馬賠左幾錢比我哋?
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結