barker 發表於 2021-6-12 09:59:39

仲有今次最大推手讓纽奴去愛隊背後的人係佐治文廸斯

Fuko~ 發表於 2021-6-12 11:31:12

Forever_Fan 發表於 2021-6-12 08:30
暫時傳行最"行"的還是紐奴,賠率也是最低,希望董事會唔會又一次令我失望,再咁落去球迷都唔撐,紐奴個履歷 ...

如果真係紐奴,我諗大家要有心理準備係佢好保守。
意味著隊波對弱隊會更易老鼠拉龜…簡單來講會更多閪波俾大家睇。而且仲會以我哋萬年失敗陣式3後衛做plan A。
我對佢要求就好簡單,keep到7-10位都係期望入面,再係3年約入面平衡番隊波嘅人腳,執靚條龍骨。搞咁多年,1-2個快翼都打唔起…希望紐奴打開快翼反擊可以引入番呢類球員,再將啲機動性差嘅送走。2-3年後,換第二個黎取代就算。

barker 發表於 2021-6-12 11:41:19

Fuko~ 發表於 2021-6-12 11:31
如果真係紐奴,我諗大家要有心理準備係佢好保守。
意味著隊波對弱隊會更易老鼠拉龜…簡單來講會更多閪波 ...

我地下季要力爭歐洲賽資格架, 你對 nuno 太無信心

witzz 發表於 2021-6-12 12:03:03

有咁多人揀,偏偏揀個樓奴

barker 發表於 2021-6-12 12:43:47

witzz 發表於 2021-6-12 12:03

傳他會買 neto , 巴塞的 Trincao

Forever_Fan 發表於 2021-6-12 13:41:16

witzz 發表於 2021-6-12 12:03
其實英國班球迷又好似唔會太反對咁,正如RK和MS上任時都好似無乜人好反對,但我係由始至終都覺得完全說服唔到我,所以我成日話英國班愛迷和Moshiri都唔知唸乜,完全活係幻想之中咁

Fuko~ 發表於 2021-6-12 14:00:27

Forever_Fan 發表於 2021-6-12 13:41
其實英國班球迷又好似唔會太反對咁,正如RK和MS上任時都好似無乜人好反對,但我係由始末終都覺得完全說服 ...

老細有嘅資料,我哋未必有…同佢想請咩人有咩要求,我哋都唔知。我哋唔明其實好正常。反而大家都係球迷,我比較唔明佢哋點解支持樓奴,明明仲有其他人選…

barker 發表於 2021-6-12 14:05:02

Fuko~ 發表於 2021-6-12 14:00
老細有嘅資料,我哋未必有…同佢想請咩人有咩要求,我哋都唔知。我哋唔明其實好正常。反而大家都係球迷, ...

Moshiri 埋左佐治文廸斯埋嘛, 以後唔憂無好球員想買

24cheung 發表於 2021-6-12 14:11:00

barker 發表於 2021-6-12 14:05
Moshiri 埋左佐治文廸斯埋嘛, 以後唔憂無好球員想買

佢啲人唔會平,又做水魚

barker 發表於 2021-6-12 14:17:19

24cheung 發表於 2021-6-12 14:11
佢啲人唔會平,又做水魚

佐治文迪斯手下有乜球員 ?例如 ?
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: 愛華頓 2021-2022轉會討論區及賽季總結