Fuko~ 發表於 2020-8-26 18:22:36

https://pbs.twimg.com/media/EgVtwLRWAAEuU50?format=png
其實我心目中要發揮而家傳GE人腳,排陣都會禁樣排。牌面上,中場完全係同上幾季唔同層次。
個問題只係夾落黎大家夾唔夾到。下一季就搞右閘同中堅。KEANE雖然傳話續約...但我期望佢走多D。

barker 發表於 2020-8-26 18:48:20

Fuko~ 發表於 2020-8-26 18:22
其實我心目中要發揮而家傳GE人腳,排陣都會禁樣排。牌面上,中場完全係同上幾季唔同層次。
個問題只係夾落 ...

中堅傳車路士 Tomori 同拿坡里 maksimovic

leonkit 發表於 2020-8-27 09:48:30

Fuko~ 發表於 2020-8-26 18:22
個問題只係夾落 ...
我估應該簽唔到咁多個

24cheung 發表於 2020-8-27 15:37:46

leonkit 發表於 2020-8-27 09:48
我估應該簽唔到咁多個

等了好多個48 ,1個都未簽到,窄窄地

barker 發表於 2020-8-27 16:16:10

24cheung 發表於 2020-8-27 15:37
等了好多個48 ,1個都未簽到,窄窄地

夜 D 可能有眉目 , 急都無用 :)

James_Beatkit 發表於 2020-8-28 12:10:03

少睇意甲
但Allen 29歲 35M值唔值?

J洛就真係貴都簽
始終有少少明星效應
賣衫都應該幫補唔少

杜哥利就後生
唔用Besic同俊仔基本上一定要簽個防中
唔反對呢單
係屈仔一定冇咁順攤

barker 發表於 2020-8-28 12:33:27

James_Beatkit 發表於 2020-8-28 12:10
少睇意甲

Allan 34M euro 絕對值

witzz 發表於 2020-8-28 12:36:54

都就嚟開季,簽人爽手啲啦,差一兩M就唔好拖拖拉拉

Forever_Fan 發表於 2020-8-28 16:42:34

witzz 發表於 2020-8-28 12:36
都就嚟開季,簽人爽手啲啦,差一兩M就唔好拖拖拉拉

總覺得賣唔到人簽都唔會爽手,我地球隊咁擁腫,註冊唔哂現有球員,賣唔出借唔走的話,註冊又滿埋,個陣只能放落U23隊白出人工,就好似當年的 Niasse 咁

Forever_Fan 發表於 2020-8-28 16:46:00

James_Beatkit 發表於 2020-8-28 12:10
少睇意甲

我都覺得買球員唔好買一些年紀太大的球員,29歲已經無 resell 的潛力,價錢低都還可以,如果價錢太高,我就覺得無謂揀一d就到30的球員,一般球員過30表現就開始走下坡
頁: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季