barker 發表於 2020-8-22 22:28:16

nsno 發表於 2020-8-22 22:27
吓,呢個差唔多係上季正選陣容喎

無 Richarlison, Bernard, Mina

barker 發表於 2020-8-22 22:29:24

3-2 now

Fuko~ 發表於 2020-8-22 22:56:11

nsno 發表於 2020-8-22 22:27
吓,呢個差唔多係上季正選陣容喎

一句到尾班人都未瞓醒,唔好以為熱身賽人地都會同你一樣HEA踢啦好冇?

barker 發表於 2020-8-22 23:31:30

FT : 3-3

Fuko~ 發表於 2020-8-22 23:49:26

今年新買個左閘都OK。
保拿斯其實仲有貨賣,但真係唔係英超級數...好獨決定又差。
BESIC都冇乜波踢,但有下死扭,俾人搶埋波呢下好扣分。

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 00:07:21

熱身賽都開打,人又買唔到,冗員又清唔到

witzz 發表於 2020-8-23 00:08:30

年年開局都係咁

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 00:12:52

24cheung 發表於 2020-8-22 16:18
買中場先,後防好夠人用就頂住先,我哋蝕咗好多錢, 再蝕法好快比人罰。 ...

我都覺得中場重要,我地中場往往唔夠人打,最慘咁多年都買唔到一個識喂波的球員,我地咁多年真係一個視野闊,俾波毒的人都無。

後防我地唔算少人,係咪個個當打另計,但砌條正選防線,每個位置都有後備絕對做到

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 00:15:28

Fuko~ 發表於 2020-8-22 23:49
今年新買個左閘都OK。
保拿斯其實仲有貨賣,但真係唔係英超級數...好獨決定又差。
BESIC都冇乜波踢,但有下 ...

保拿斯的獨,由轉會過來開始,咁多年都未變過,所以我覺得今年杜辛和保拿斯係必清球員

Fuko~ 發表於 2020-8-23 00:19:22

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 00:15
保拿斯的獨,由轉會過來開始,咁多年都未變過,所以我覺得今年杜辛和保拿斯係必清球員 ...
如果以今場保拿斯個身體質素講,佢一定唔愁冇班落。
但可能唔係英超英冠LO...後備放佢落黎COOL波其實都好好用。
問題係佢肯唔肯減人工走...
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季