Fuko~ 發表於 2020-8-23 00:49:07

https://www.youtube.com/watch?v=yQeXDSJbp_4
頭兩球都衰右邊防守犯錯,第三球好典型GE愛華頓式自殺傳波。

我地3球都係靠死球入波,等同話你知呢場係靠球員自己質素嬴多過排陣同戰意...

barker 發表於 2020-8-23 01:06:07

Fuko~ 發表於 2020-8-23 00:49
頭兩球都衰右邊防守犯錯,第三球好典型GE愛華頓式自殺傳波。

我地3球都係靠死球入波,等同話你知呢場係靠 ...

你放心我地睇到安察洛堤又點會唔知 , 下一場作客布力般到 Gomes , Richarlison , Bernard , mina 歸隊之後會有改進 , 另外快 D 搞掂 Allan 同 Doucoure 喇 :)

witzz 發表於 2020-8-23 10:07:59

有傳肥安對愛記遲遲都未簽到自己想要嘅人開始唔耐煩

barker 發表於 2020-8-23 10:37:23

daily star 今早頭條 witzz 兄

ngkk821 發表於 2020-8-23 12:08:26

Brands的角色係令球會在轉會市場更暢順,能夠協助安76簽入心儀的球員,但賀治比已簽唔到,巴西中堅又遲遲簽唔到,更好大機會比英超對手簽埋,報章成日講Brands以前眼光有幾好,當你在荷蘭人脈好勁,但佢來了愛華頓,沒有在舊會或荷蘭簽入任何成功收購,阿仙奴遲過我地簽入Edu,但已經簽入兩三位有潛質及有用的收購,如果係咁,我地洗鬼用佢咩,隨時用我地是旦一個都好過佢啦,垃圾的轉會運作。

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 12:36:17

ngkk821 發表於 2020-8-23 12:08
Brands的角色係令球會在轉會市場更暢順,能夠協助安76簽入心儀的球員,但賀治比已簽唔到,巴西中堅又遲遲簽 ...

自從有DoF呢個職位,根本無個係掂,不斷入水貨唔在講,買人清人都慢過人。Brands一落實聘用時我已經有係度講,佢往績根本無乜特別,佢一直只係係2流聯賽荷甲做DoF,從來無係其他頂級聯賽做DoF,更甚的係佢就算係球員時代都只係荷甲打滾,佢有乜能力執掌一個頂級聯賽的球會轉會呢?? 佢係其他國家真係有人脈? 我好懷疑

barker 發表於 2020-8-23 12:40:41

ngkk821 發表於 2020-8-23 12:08
Brands的角色係令球會在轉會市場更暢順,能夠協助安76簽入心儀的球員,但賀治比已簽唔到,巴西中堅又遲遲簽 ...

只有 moshiri 才可以炒 Marcel Brands :@

Fuko~ 發表於 2020-8-23 16:58:58

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 12:36
自從有DoF呢個職位,根本無個係掂,不斷入水貨唔在講,買人清人都慢過人。Brands一落實聘用時我已經有係 ...

其實BRANDS都係第二任DoF...中肯D講,買人清人有D佢控制唔到。
好似加比爾爭輸左俾阿記,原來係阿記出成30M買佢...你又同意用更高價挑戰?
明顯你都要考慮下啦?尤其家下手頭上個4個似乎都夠用。
佢都要睇住盤數同BUDGET...你話佢冇人脈又點樣可以簽到MINA、DIGNE同RICH返黎?
尤其RICH當初大家都覺得有風險佢都照簽都冇事。仲有BRANTHAITE其實英乙人都搵到番黎打英超冇問題。
今夏簽GE Niels Nkounkou似乎又係潛力股。睇野要再睇闊同有耐性D...

當然IWOBI呢個PANIC BUY真心失望。真心希望球會唔好再PANIC BUY,實在係伏太多。根本同預期落差太大。
同埋我都覺得BRANDS係一D球隊重要位置唔應該同對方壓價太耐...尤其CM位係我地一個大大大弱點...
你係ALLAN同DOUCOURE之間快手簽左個再算啦。

24cheung 發表於 2020-8-23 18:06:42

Fuko~ 發表於 2020-8-23 16:58
其實BRANDS都係第二任DoF...中肯D講,買人清人有D佢控制唔到。
好似加比爾爭輸左俾阿記,原來係阿記出成3 ...

之前有師兄話Allan48小時內體驗,而家又冇聲氣

ngkk821 發表於 2020-8-23 18:15:19

Iwobi, Kean, Delph, Bernard, Lossl,呢幾個用左差不多6000萬磅,未計人工。Tosun, Bolasie, Besic, Ramirez, Naisse
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季