wahton 發表於 2020-8-4 16:59:25

真心唔明簽個36歲既Ivanovic做乜

ginger 發表於 2020-8-4 17:10:25

wahton 發表於 2020-8-4 16:59

做下後備OK既,可能mina真係會走

barker 發表於 2020-8-4 17:29:16

ginger 發表於 2020-8-4 17:10
做下後備OK既,可能mina真係會走

愛隊爭輸 gabriel ? :(

Fuko~ 發表於 2020-8-4 18:16:44

wahton 發表於 2020-8-4 16:59

落場踢做後備又唔會比BRANTHWAITE好...
可能最幫到手就係係訓練場同更衣室做下大佬,幫條防線搵大佬。
更甚至乎可能係以PLAYER/COACH的形式加盟。
之但係我會覺得簽維頓漢會好D。ANYWAY,斷估佢都係排第四第五...
希望HOLAGTE/KEANE/MINA生性唔好傷。

barker 發表於 2020-8-4 18:35:33

Fuko~ 發表於 2020-8-4 18:16
落場踢做後備又唔會比BRANTHWAITE好...
可能最幫到手就係係訓練場同更衣室做下大佬,幫條防線搵大佬。
更 ...

都未證實愛隊簽他 , 另外我而家好懐疑 Moshiri 無轉會 budjet 俾安察洛堤在今個夏季窗買人 , 你要買人唔該先賣走批球員先 :(

ngkk821 發表於 2020-8-5 13:34:56

我認同,可能要先賣才可買,始終我地嘅吸水能力唔夠big6,加上現在事勢,唔係唔four水,但萬一洗大左會被扣分甚至降班收場,Leeds有辦你睇,要幾多年先重上英超,所以要諗諗借人/免簽/交換等方法。

barker 發表於 2020-8-5 14:05:48

ngkk821 發表於 2020-8-5 13:34
我認同,可能要先賣才可買,始終我地嘅吸水能力唔夠big6,加上現在事勢,唔係唔four水,但萬一洗大左會被扣 ...

安察洛堤上錯船 ?

Fuko~ 發表於 2020-8-5 14:22:08

ngkk821 發表於 2020-8-5 13:34
我認同,可能要先賣才可買,始終我地嘅吸水能力唔夠big6,加上現在事勢,唔係唔four水,但萬一洗大左會被扣 ...

列斯聯幾耐之前ge事,你望下隔離鏝城,都係罰個10M禁大把。

我覺得係因為武肺,好多隊都唔敢買人放人,冇左門票收入得番電視直播,條數差幾遠。
同埋家下先開得個9日轉會仲要有歐洲賽未完成,好多野都講唔埋。
又有信心我地D死貨對下游黎講幾吸引,價錢唔貴又有英超經驗。
唔打正選,幾M做後備都抵到爛。

barker 發表於 2020-8-5 14:28:42

Fuko~ 發表於 2020-8-5 14:22
列斯聯幾耐之前ge事,你望下隔離鏝城,都係罰個10M禁大把。

我覺得係因為武肺,好多隊都唔敢買人放人, ...

究竟 moshiri , usmanov 會不會放水俾安察洛堤在今個窗買人 ?

witzz 發表於 2020-8-5 16:48:55

一定會,君子約定
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季