laukarwing 發表於 2020-8-20 17:20:20

witzz 發表於 2020-8-19 20:55
Reports in the Spanish press suggest that new Barca boss Ronald Koeman wants to bring the 27-year-ol ...

係就好呀!

barker 發表於 2020-8-20 18:08:14

EVERTON twitter this morning news update : Napoli 接受愛隊出 30M euro plus bonuses 對巴西中場 Allan 的報價 , Allan 最快明天飛到 merseyside Finch Farm 做體測 :)

拖肥1878 發表於 2020-8-21 09:32:16

雖然朗奴高文搞到我哋隊波一鑊屎咁,不過我都唔希望鳩文之亂會再次發生喺巴塞身上;畢竟兩隊我都喜歡……不過初步睇就唔太樂觀!

ngkk821 發表於 2020-8-22 12:46:06

希望買到達確治及Allan,加埋高美斯,打三個中場,即刻升Level,將哥頓推前打443,組軍完成。

barker 發表於 2020-8-22 12:48:45

ngkk821 發表於 2020-8-22 12:46
希望買到達確治及Allan,加埋高美斯,打三個中場,即刻升Level,將哥頓推前打443,組軍完成。 ...

中堅 , 左右閘都要買

24cheung 發表於 2020-8-22 13:35:12

ngkk821 發表於 2020-8-22 12:46
希望買到達確治及Allan,加埋高美斯,打三個中場,即刻升Level,將哥頓推前打443,組軍完成。 ...

443打多個堅著數。哈哈!

ngkk821 發表於 2020-8-22 14:41:57

433先岩,哈哈

24cheung 發表於 2020-8-22 16:18:27

barker 發表於 2020-8-22 12:48
中堅 , 左右閘都要買

買中場先,後防好夠人用就頂住先,我哋蝕咗好多錢, 再蝕法好快比人罰。

barker 發表於 2020-8-22 16:28:10

24cheung 發表於 2020-8-22 16:18
買中場先,後防好夠人用就頂住先,我哋蝕咗好多錢, 再蝕法好快比人罰。 ...

新季因疫情英超無 FFP 的限制

Fuko~ 發表於 2020-8-22 17:04:17

24cheung 發表於 2020-8-22 16:18
買中場先,後防好夠人用就頂住先,我哋蝕咗好多錢, 再蝕法好快比人罰。 ...

呢一點我地球迷冇擔心得禁多,總之盡力改善陣容爭取高名次就夠。
而且唔駛理今季GE話,李察利臣真係入到20球UP,下季過億走,條數又係番度。
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季