Forever_Fan 發表於 2020-8-24 11:03:28

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 19:26
Everton Players Salaries
Player        Age        Wage
Seamus Coleman        31        £70,000

其實睇返週薪,只要清到保拿斯,拉美利斯,杜辛和禾確特,我們無論薪金表和球員數都靚哂,再買2-3個高質球員,挑戰歐洲賽好有可能

James_Beatkit 發表於 2020-8-24 11:05:05

barker 發表於 2020-8-23 20:54
傳安察洛堤想走

講真
76教隊波係似返隊波
但咁既人腳真係唔灰先奇
要一兩季有成績真係冇咩可能
唯有盡人事向個別球員教得幾多得幾多
但最後似都會走個隻
都係同之前咁講
如果Arty黎教應該會好D佢點都會留耐D
但阿同我地比
佢野心咁大又好難怪佢

James_Beatkit 發表於 2020-8-24 11:07:10

Forever_Fan 發表於 2020-8-23 19:26
Everton Players Salaries
Player        Age        Wage
Seamus Coleman        31        £70,000

Delph/Sandro首選
Tosun/Bolasie如果唔用就次選

24cheung 發表於 2020-8-24 13:44:55

barker 發表於 2020-8-24 10:41
Allan 傳 48 hours 體測, 同 napoli 傾掂數

早幾日你都咁講,都過左好多48了

barker 發表於 2020-8-24 13:56:36

24cheung 發表於 2020-8-24 13:44
早幾日你都咁講,都過左好多48了

今星期會有眉目

witzz 發表於 2020-8-24 15:08:57

又係死追一個,最後買唔到又panic buy

barker 發表於 2020-8-24 15:53:34

daily telegraph : 愛隊想向車路士借用中堅 Tomori :)

Fuko~ 發表於 2020-8-24 21:31:58

TWITTER街邊消息,DOUCOURE單DEAL仲傾緊可唔可以借我地個BRANTHWAITE過去度。
似乎過左個禮拜六日,D NEWS開始多番D進展。我個人底線係呢個星期內一定要搞掂一個中場。
我都知要慳錢,開季先黎傾DEAL,人地壓番你價就差不多。快手成事,唔駛煩~

laukarwing 發表於 2020-8-24 21:33:20

Fuko~ 發表於 2020-8-23 00:49
頭兩球都衰右邊防守犯錯,第三球好典型GE愛華頓式自殺傳波。

我地3球都係靠死球入波,等同話你知呢場係靠 ...

Thanks for sharing.

witzz 發表於 2020-8-24 21:34:53

Branthwaite如果有得打正選,我贊成借出去
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季