24cheung 發表於 2020-9-1 20:22:45

barker 發表於 2020-9-1 17:20
Allan 同 J洛肯定 no problem

係就快啦!買返來要訓練, 要默契,唔係打機架

barker 發表於 2020-9-1 22:09:14

24cheung 發表於 2020-9-1 20:22
係就快啦!買返來要訓練, 要默契,唔係打機架

twitter 有相剛見到 J洛到左倫敦希斯羅機場

barker 發表於 2020-9-2 08:32:40

Allan 同 J洛今日會做 medical, Doycoure talk ongoing

witzz 發表於 2020-9-2 09:25:27

美職球隊DC United有興趣簽冰島臣,有價即放啦,唔好又拖

Everton_ 發表於 2020-9-2 12:23:52

witzz 發表於 2020-9-2 09:25
美職球隊DC United有興趣簽冰島臣,有價即放啦,唔好又拖

岩 早D清走佢 反正而家有JAMES可代佢個位

Fuko~ 發表於 2020-9-2 16:02:51

Everton are closing in on the double signing of Allan and James Rodriguez from Napoli and Real Madrid respectively - with the two midfielders set for medicals today ahead of joining the Toffees.
大家似乎唔駛再等好耐就可以歡迎佢兩位黎。
約莫有10日時間俾佢地適應英國同球隊訓練。一定係唔夠時間,但佢兩個都跟過安帥,應該可以好快了解佢戰術安排。
期待佢兩個首戰對熱刺...呢次終於唔駛俾對面SM我地條中場啦掛???

barker 發表於 2020-9-2 16:13:35

Fuko~ 發表於 2020-9-2 16:02
Everton are closing in on the double signing of Allan and James Rodriguez from Napoli and Real Madri ...

仲有 Doucoure

reedlo16 發表於 2020-9-2 17:16:51

右閘位打算呢?用KENNY仔?

左閘位…德夫無傷都可做下替代方案,仲有個新簽的後生仔係熱身賽表現幾省鏡。

Fuko~ 發表於 2020-9-2 17:24:48

reedlo16 發表於 2020-9-2 17:16
右閘位打算呢?用KENNY仔?

左閘位…德夫無傷都可做下替代方案,仲有個新簽的後生仔係熱身賽表現幾省鏡。 ...
我估左閘應該唔會係呢個轉會窗搞,有咩都1月先算。
右閘我諗佢地都係買到就買到,買唔到就唔放KENNY走。

我擔心D錢去哂中場,OK,冇問題。但打翼個班靠佢地打防反,我擔心唔夠快。球會仲有冇舊錢借或者買多個選擇呢?

barker 發表於 2020-9-2 18:01:31

Fuko~ 發表於 2020-9-2 17:24
我估左閘應該唔會係呢個轉會窗搞,有咩都1月先算。
右閘我諗佢地都係買到就買到,買唔到就唔放KENNY走。

twitter : 右閘傳巴塞上季借俾貝迪斯的巴西 Emerson , 話愛隊想借他兩季
頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季