24cheung 發表於 2020-8-22 17:25:24

Fuko~ 發表於 2020-8-22 17:04
呢一點我地球迷冇擔心得禁多,總之盡力改善陣容爭取高名次就夠。
而且唔駛理今季GE話,李察利臣真係入到2 ...

比李察臣走,咁隊波邊有前境可言。我意思攪好中場,隊波已有實力对强隊一爭。中場掂,後防壓力就冇咁大,唔使急買後防浪費金錢。

ngkk821 發表於 2020-8-22 17:45:25

24cheung 發表於 2020-8-22 17:25
比李察臣走,咁隊波邊有前境可言。我意思攪好中場,隊波已有實力对强隊一爭。中場掂,後防壓力就冇咁大, ...

認同,只要有成績,李察唔會走,上季中場放題,所以首要攪好中場

barker 發表於 2020-8-22 18:49:38

ngkk821 發表於 2020-8-22 17:45
認同,只要有成績,李察唔會走,上季中場放題,所以首要攪好中場

everton twitter : 傳愛隊 deal close 15M EURO 馬體會右閘 Arias

ngkk821 發表於 2020-8-22 18:54:02

barker 發表於 2020-8-22 18:49
everton twitter : 傳愛隊 deal close 15M EURO 馬體會右閘 Arias

正式轉會先算,我地由轉會窗未開始到現在,傳左成隊波都有啦。

barker 發表於 2020-8-22 19:09:18

來去傳似較多係 Allan 同 Doucoure

Fuko~ 發表於 2020-8-22 22:19:13

痴線,PRESEASON JE...18分鐘輸緊3:0俾黑池。仲要有D係正選,你班球員瞓醒未???

Fuko~ 發表於 2020-8-22 22:20:47

https://w5.sportstreamings.com/football/3/964888_blackpool_everton.aspx
要睇就自己睇呢度

nsno 發表於 2020-8-22 22:23:31

Fuko~ 發表於 2020-8-22 22:19
痴線,PRESEASON JE...18分鐘輸緊3:0俾黑池。仲要有D係正選,你班球員瞓醒未???
我見到3-0仲以為係愛隊贏緊3球
再睇真啲原來係落後,第一個反應真係笑咗;P
由季尾到宜家已經輸到冇咩感覺了⋯⋯

barker 發表於 2020-8-22 22:24:16

Fuko~ 發表於 2020-8-22 22:19

換哂班人 , 兼且 , Richarlison , Bernard 唔知係咪在隔離中缺陣

nsno 發表於 2020-8-22 22:27:04

barker 發表於 2020-8-22 22:24
換哂班人 , 兼且 , Richarlison , Bernard 唔知係咪在隔離中缺陣

吓,呢個差唔多係上季正選陣容喎
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2020-2021球季