香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

反朗奴高文集中區

1萬

拖肥球星

jacks66 發表於 2017-10-23 21:20
Lee 一刻我支持MOYES回來, 至少頂到季尾

我都係咁話,最少頂到季尾
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

我寧比機會安斯禾夫頂到季尾
回復 支持 反對

拖肥領隊

愈遅未公布暫代領隊即係Rhino機會愈細
都唔明點解唔比佢試下橫掂都差開
不過我有預感最後柏歷堅尼忽然跑出
一黎上次已經想佢過黎二黎要堅揾個有英超證明過嘅唔多
回復 支持 反對

拖肥隊長

覺得耶子打法唔岩而家隊波,最好都係比安斯禾夫帶一季先,講真今季已玩完,冇前鋒冇錢好難搞,護到級夾好D出年再黎過啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-10-23 22:57
愈遅未公布暫代領隊即係Rhino機會愈細
都唔明點解唔比佢試下橫掂都差開
不過我有預感最後柏歷堅尼忽然跑 ...

依家大熱係般尼領隊先奇怪,事前完全無消息,突然爆呢條友出來,但佢的track record又唔覺有乜出彩的地方,平平無奇,完全睇唔明睇唔透。
回復 支持 反對

拖肥隊長

其實大家忘記咗莫耶丝極大功勞,只係話佢保守踢法,你想想以前愛華頓邊有錢?佢係有限金錢下買人!平但好用!大家記得?朗尼?謝菲斯?績k卡?耶古堡?高文?巴克利?巴尼斯?安妮捷比?阿迪達?卡希爾?卡絲利?廸路菲奥?當路雲?廸斯天?派拿?奥仕文?列史葛?全部又平又正!!對強隊和巳經好好!中游隊伍佢贏到,所以第五,第七亦試過第四,算係咁!!唔好唔記得當時球員一好老细就賣走,或球员要求走,好似朗尼,列史葛,或史東斯咁,仲有馬天尼斯,高文仲有用緊老莫球員先咁好,一改動就唔掂,因老莫有個買手好勁!!佢老豆!!幫佢入貨,但没錢,若肯比錢佢,佢一定得!!你話曼聯点解唔得??請大家查查佢太遲接手,轉會窗没時間,焗用原有班底,但費sir,巳用盡了!!若得!!費sir 都唔使叫史高斯復出幫拖果季!!莫耶斯係得架!
回復 支持 反對

拖肥主席

Paul Tierney and VAR referee Chris Kavanagh are piece of shits
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

David Unsworth has called in Alan Kelly to help him take temporary charge of the Everton first team – but quipped he may be in trouble with the goalkeeping coach’s family after interrupting their holiday in Ireland.

Kelly was visiting the country he represented 34 times as a player when he received the call from Unsworth late on Monday, giving him just enough time to board the last flight to Liverpool and arrive in time for Tuesday’s training session at USM Finch Farm.

The pair know each other well from their time together on the backroom staff at Preston North End, where Unsworth was first-team coach and Kelly worked with the Lilywhites’ goalkeepers.

Former Everton players John Ebbrell and Duncan Ferguson will also assist Unsworth as he prepares the team for Wednesday’s trip to Chelsea.

“I managed to bring in Alan as goalkeeping coach last night,” said Unsworth. “He did great and got the last flight over from Ireland. I interrupted a family holiday so I apologise to them for that!

都好多人幫手睇著隊波,分分鐘呢班個份熱血令呢隊波場場熱血上身,升番幾個LV。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實,諗落我地下個轉會或者下下個轉會都唔需要話有咩大動作。
防中、前鋒、左中堅呢3個位各入一個就夠。
打到翼同邊位的球員,唔計傷同借出去,都有米拉華錫拉美尼斯同埋連儂,俾岩指示跑邊同吩付番D人湧入禁區就夠。
最麻煩係要清班往後好大機會唔用或者高薪後備...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-10-24 23:46
其實,諗落我地下個轉會或者下下個轉會都唔需要話有咩大動作。
防中、前鋒、左中堅呢3個位各入一個就夠。
...

前鋒話唔定有Henry Onyekuru已經得,左閘青訓上到位都慳返,防中麥卡菲比錫都打到,搞掂。
回復 支持 反對