Forever_Fan 發表於 2017-10-4 12:16:14

ginger 發表於 2017-10-4 10:57
下任人選其實最佳選擇係咪76,肥賓同柏歷堅尼 (如果肯黎)

柏歷堅尼太老啦,上年唔係佢,今季我就唔係好想佢來。

安察洛提當然好,但隱憂就係佢教親都班霸,都唔知幾耐無教中型班,肯來的機會唔大。

肥賓我個人ok,有料的,係買人無乜眼光,但有華殊睇買人,佢都話唔晒事,問題係有幾多愛迷接受到佢教過利記的經歷。

老莫我係非常喜歡,可惜唔覺班主會揀佢。

一係就安斯禾夫頂住先,但無一隊經驗係致命傷,班主未必信任佢。

Arteta 發表於 2017-10-4 12:20:55

Forever_Fan 發表於 2017-10-4 12:16
柏歷堅尼太老啦,上年唔係佢,今季我就唔係好想佢來。

安察洛提當然好,但隱憂就係佢教親都班霸,都唔知 ...

我覺得炒左高文後可以俾rhino 試幾埸先,唔得先再搵

Forever_Fan 發表於 2017-10-4 13:24:57

原本國際賽係最好的炒人機會,老闆唔炒反倒唔係一件好事,所謂打鐵趁熱,趁早被其他隊送佢一程仲好

barker 發表於 2017-10-4 13:30:42

Forever_Fan 發表於 2017-10-4 13:24
原本國際賽係最好的炒人機會,老闆唔炒反倒唔係一件好事,所謂打鐵趁熱,趁早被其他隊送佢一程仲好 ...

因為球會股粉快將又有變動 , 可能 hold 住左 :lol

24cheung 發表於 2017-10-4 13:48:59

Arteta 發表於 2017-10-4 12:20
我覺得炒左高文後可以俾rhino 試幾埸先,唔得先再搵

Who is rhino

barker 發表於 2017-10-4 13:59:05

24cheung 發表於 2017-10-4 13:48
Who is rhino

安斯禾夫

Forever_Fan 發表於 2017-10-4 14:47:55

不如拜仁快d叫朗奴高文去教啦;P 大家開心;P

wahton 發表於 2017-10-4 16:57:47

辭職係咪唔洗賠咁多?

係都唔錯既, 慳返D好過冇

反正俾條友洗左咁多錢

barker 發表於 2017-10-4 19:52:03

usmanov 將入主愛華頓同 Moshiri 拍住上 :)

coyb 發表於 2017-10-4 22:36:51

呢個POST 精采啊。
想不到連BARKER兄都轉軚可見鳩文幾咁的不堪。

如果鳩文知道連BARKER都唔再撐佢, 佢一定好傷心。 但可惜佢都唔會因為咁而主動辭職。

講番隊波 , 如果今季有KEEP住睇, 都知道其實一直垃圾。 負負碌碌入到EUROPA分組果幾場, 已經睇得出隊波 不單止無霸氣, 連過去果種愛隊拼博精神都無埋 ---- 唔係球員唔落力, 係睇得出佢地唔知自己踢緊咩。

鳩文一邊死撐話新球員要時間, 一邊執意用人唯親, 正正顯示佢先至係問題嘅根源。

推介大家睇下Michael Ball 呢篇文章,
http://www.liverpoolecho.co.uk/s ... understand-13707043

佢講鳩文作為領隊 隊波打不出任何戰術同默契, 直接反映領隊已經離晒地。
依家班球員新埋班, 平時訓練嘅內容就更加重要。 去到呢一刻, 我肯定, 鳩文不是一名一流領隊。

SORRY呀, 鳩文 你打波可能好勁, 但你唔識教人, 更唔識調兵遣將。
如果你好彩 班主攬你令你可以賴死唔走, 我會好唔開心, 因為代價必然係愛華頓嘅整體沒落。

伴隨嘅係 我心愛嘅球員黯然離開。 https://forum.hkgolden.com/faces/sosad.gif
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 反朗奴高文集中區