Forever_Fan 發表於 2017-10-2 13:11:01

Fuko~ 發表於 2017-10-2 13:03
好明顯隊波係班主眼中未去到護級隊...
加埋佢都未為下任領隊人選有心水。
你都知外國人諗野慢一拍,輸多 ...

歐霸出緊局啦,最弱嗰隊都輸,根本唔存在晉級的希望,如果係咪都炒,早炒好過遲炒,最多搵安斯禾夫做看守領隊先,睇幾場再決定坐唔坐正

Fuko~ 發表於 2017-10-2 13:58:38

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 13:11
歐霸出緊局啦,最弱嗰隊都輸,根本唔存在晉級的希望,如果係咪都炒,早炒好過遲炒,最多搵安斯禾夫做看守 ...

唔水浸眼眉,佢地點會做野?
家下都知佢倒數緊,我地球迷唯有俾d耐性等下lo

nsno 發表於 2017-10-2 14:55:17

barker 發表於 2017-10-2 12:27
決定權在 Moshiri , 他是可以不理我地球迷強烈反對仍然力撐朗奴高文架

宜家問你自己立場呀
自己立場都冇,搖擺不定
自己立場關決定權喺Moshiri乜事呀?

edwint 發表於 2017-10-2 15:35:11

吾洗同佢講~講都晒氣~做人一D立場都冇~
失敗~你一路撐我都對你有幾分尊重,你擺成甘,可以無視了

Arteta 發表於 2017-10-2 16:14:24

已經開始傳新領隊人選了http://www.hitc.com/en-gb/2017/10/02/report-everton-make-contact-with-walter-mazzarri/

witzz 發表於 2017-10-2 16:22:34

上季屈福特教頭。有無師兄知佢咩料?戰術咩風格?

barker 發表於 2017-10-2 16:25:19

witzz 發表於 2017-10-2 16:22
上季屈福特教頭。有無師兄知佢咩料?戰術咩風格?

馬沙利咪攪 , 我對他印像麻麻 :(

barker 發表於 2017-10-2 16:28:14

sky bet : 安察洛堤變左接手 EVERTON 大熱門 6/1

nsno 發表於 2017-10-2 16:32:15

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 11:49
因為馬仔唔係Moshiri搵返來的,而朗奴高文係Moshiri堅持高薪挖角返來的,炒佢即係承認自己錯了,完! ...

咁又唔好咁講,Moshiri生意人,識諗嘅⋯⋯

Fuko~ 發表於 2017-10-2 16:42:26

家下榜上有名個D都麻麻地JE...
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 反朗奴高文集中區