James_Beatkit 發表於 2017-9-29 16:33:45

我都係覺得比Rhino試坐半季
以呢班波底邊個教都唔洗擔心會降班
有成績就下季坐正
冇就暑假再搵

我係支持少帥多過老帥
除非你份cv好靚

leonkit 發表於 2017-9-29 17:39:04

James_Beatkit 發表於 2017-9-29 16:33
我都係覺得比Rhino試坐半季
以呢班波底邊個教都唔洗擔心會降班
有成績就下季坐正

反koeman 有埋banner 好PRO

barker 發表於 2017-9-29 17:45:31

leonkit 發表於 2017-9-29 17:39
反koeman 有埋banner 好PRO

jason 兄話朗奴高文套戰術係沿於西班牙贏世界盃同巴塞

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-29 18:06:20

barker 發表於 2017-9-29 17:45

我就真係未見過 Puyol, Pique 成日回傳俾 Casillas 大腳踢上前嘞

結果 : 呢個 jason 都係鳩 up 同 on 9,

呢家呢一刻仍然撑高文,一係唔識波,一係真心膠

Forever_Fan 發表於 2017-9-29 18:11:59

重有就係西班牙球員同英超球員根本就係2回事,自己執乜野牌係手就要懂得因應自己的牌面去適應,去變通,RK做唔到,只係識一本通書睇到老注定失敗。

James_Beatkit 發表於 2017-9-29 18:22:21

叫佢收皮啦
控球?有咩
自己走位?有咩

唔好再幫D 3仔底宣傳啦

Fuko~ 發表於 2017-9-29 19:07:03

西班牙踢法點睇都係馬仔個陣最似啦下話?佢其實同我地身處唔同時空?

reedlo16 發表於 2017-9-29 20:45:43

http://www.thesackrace.com/next-premier-league-manager-to-leave

有賭博網站已把朗奴高文被炒與比歷同列為大熱門了。

Fuko~ 發表於 2017-9-29 22:03:40

jason話想請愛迷去辯論;P;P;P
明明佢自己節入面都插RK話佢好同時出朗尼同埋卡拉臣。
然後佢又識講一對中堅唔可以好像巴塞禁用波...明明班人踢唔到巴塞個隻波你都仲夠膽禁踢。
明明叫班球員禁踢的就係RK...同RK一樣都將責任推係球員。你地班球員打唔到巴塞個隻係你地唔岩!
又唔諗下明知打唔到都仲叫班人禁踢,又應該係邊個問題?

barker 發表於 2017-9-29 23:26:28

Fuko~ 發表於 2017-9-29 22:03
jason話想請愛迷去辯論
明明佢自己節入面都插RK話佢好同時出朗尼同埋卡拉臣。
然後佢又識講一對中堅 ...

Fuko 兄有無興趣 ? :lol
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 反朗奴高文集中區