edwint 發表於 2017-9-29 23:59:09

人無恥便無敵~

ginger 發表於 2017-9-30 07:24:33

依兩季真係慘不忍賭,上季基本上都係9踢靠lukaku衝同入波,今年連中鋒都唔補給,再咁落去真係等護級,經常將3個10號球員放埋一齊,又慢又打唔到壓逼(等如三個唔識傳波的列基美)。搞到klassen踢到唔知自己位置冇晒信心(未判斷到是否水貨,在ajax cv幾靚),更衣室又搞唔掂,barkely同rooney冇掩雞籠咁,朗尼必出,barkely冇心踢又賣唔去。

以駛左150買人黎講要靠niasse做救世主真係笑話,講真上年睇hulk niasse真係普通料,但竟然係而家全隊唯一正前鋒,今季真係睇到好忟好失望

witzz 發表於 2017-9-30 08:37:18

人地熱狗同水晶宮想一月想簽lookman,我諗lookman自己都好想走,跟住條pk根本無運行

evertonian95 發表於 2017-9-30 09:37:57

Forever_Fan 發表於 2017-9-29 11:47
安察洛提喎師兄.....意大利人來架

嘻嘻, 記错:$

Arteta 發表於 2017-9-30 09:58:45

witzz 發表於 2017-9-30 08:37
人地熱狗同水晶宮想一月想簽lookman,我諗lookman自己都好想走,跟住條pk根本無運行 ...

如果RK 今季走,BarKley, lookman, 米拉都有機留低,愛華頓先有運行,如果RK 上季就走,Lukaku 迪路都可能續約,RK 請盡快走!

barker 發表於 2017-9-30 11:39:11

朗奴高文昨晚在 press-conference 講 no crisis talk to EVERTON , 帥位仍然穩陣

Forever_Fan 發表於 2017-9-30 11:47:24

Arteta 發表於 2017-9-30 09:58
如果RK 今季走,BarKley, lookman, 米拉都有機留低,愛華頓先有運行,如果RK 上季就走,Lukaku 迪路都可 ...

般尼送佢上路啦,再輸一場,唔好話董事會,球迷都會叫佢上路

barker 發表於 2017-9-30 17:28:42

Forever_Fan 發表於 2017-9-30 11:47
般尼送佢上路啦,再輸一場,唔好話董事會,球迷都會叫佢上路

www.joe.uk/sport/everton-fans-wants-koeman-out-and-have-already-identified-who-they-want-to-replace-him-143397

witzz 發表於 2017-9-30 23:58:18

West ham同Stoke今晚都贏,愛記跌落16位,希望般尼聽晚送個PK一程,成為英超第一個被炒領隊。

Fuko~ 發表於 2017-10-1 00:10:28

witzz 發表於 2017-9-30 23:58
West ham同Stoke今晚都贏,愛記跌落16位,希望般尼聽晚送個PK一程,成為英超第一個被炒領隊。 ...

炒左法蘭迪保亞...應該要做第二個先係!
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 反朗奴高文集中區