witzz 發表於 2017-10-1 00:25:48

係喎,唔記得左PK個同鄉

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 00:48:35

witzz 發表於 2017-9-30 23:58
West ham同Stoke今晚都贏,愛記跌落16位,希望般尼聽晚送個PK一程,成為英超第一個被炒領隊。 ...

堅尼心諗般尼依家排第8,愛華頓排16,足足差一倍,今次上錯朗奴高文的賊船添;P

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 01:00:54

打完般尼就係國際賽,有2星期break,其實打完般尼炒RK係最好時機,有2星期比新領隊或看守領隊調整成隊波

barker 發表於 2017-10-1 12:22:11

Forever_Fan 發表於 2017-10-1 01:00
打完般尼就係國際賽,有2星期break,其實打完般尼炒RK係最好時機,有2星期比新領隊或看守領隊調整成隊波 ...

今日 daily express 已講左喇

ginger 發表於 2017-10-1 22:06:17

睇上半場表現般尼應該送到koeman上路,仲係完全冇form

八十年代的愛迷 發表於 2017-10-2 05:22:11

高文個傻仔想玩佢自己個套戰術你都攪掂條防線先呀!你赢唔到都唔好輸甘你咪仲有時間去睇下可以点玩囉!死要出啲成日派膠既球員,派得幾次個球员自己都無信心啦,可能拖肥都安穩左十幾年啦,高文想比返啲激情我哋,所以又想執導一套勝利大逃亡给我哋的球迷去緊張一下!我估計係forum裏面都有好多兄弟無感受過嗰種刺激!

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 09:38:01

八十年代的愛迷 發表於 2017-10-2 05:22
高文個傻仔想玩佢自己個套戰術你都攪掂條防線先呀!你赢唔到都唔好輸甘你咪仲有時間去睇下可以点玩囉!死要出 ...

我95年捧愛華頓,年輕的球迷應該無感受過,我地呢d老少少的球迷就有感受過,係老莫來教我隊之前,差唔多季季護級,年年玩心跳,所以對我來講,老莫就係一個好教頭,同樣無錢,其他人教季季護級,老莫教,季季可以挑戰歐洲賽

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 09:57:27

朗奴高文被炒賠率晉升第一位:

skysbet - 2/5

超熱,比歷重有3倍的時候,朗奴高文1倍都無

barker 發表於 2017-10-2 10:51:16

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 09:57
朗奴高文被炒賠率晉升第一位:

skysbet - 2/5

你望到喇 :@

Forever_Fan 發表於 2017-10-2 11:06:46

barker 發表於 2017-10-2 10:51
你望到喇

佢自己攞來的,與人無尤
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 反朗奴高文集中區