24cheung 發表於 2017-6-28 15:37:44

Fuko~ 發表於 2017-6-28 15:26
有樣野要留意,人地未係我地球員,臨尾反口,頂多叫冇口齒唔守信用。
呢D冇誠信的人往後轉會都會好辛苦。 ...

人地反口唔來係度話下唔得咩,使唔使 咁咬文嚼字

barker 發表於 2017-6-28 15:38:10

冇信用的 sandro 不簽也罷 :@

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:42:16

Fuko~ 發表於 2017-6-28 15:04
上面都有人講左始終係巴塞青訓,你叫佢地轉會皇馬,球迷壓力會好大。
而且本身都可能已經搞掂哂簽好CONTR ...
我之前有講過除U21所以推遲公佈的可能外,另一個原因就係Sandro借我地手煲大單新聞,讓其他大球會知道佢抵買,令佢可以有更多大球會可以選擇,如果過皇馬單野係堅,呢單野遲遲唔落實的原因就原來係後者

evertonarteta10 發表於 2017-6-28 15:43:31

barker 發表於 2017-6-28 15:38
冇信用的 sandro 不簽也罷

由頭到尾人地都冇講過話會加盟喎, at least我見唔到有消息係由佢把口講......

你話某人做埋體測咁就另一回事啦

barker 發表於 2017-6-28 15:44:56

sandro 正宗係無口齒的球員 :@

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:50:43

barker 發表於 2017-6-28 15:44
sandro 正宗係無口齒的球員

呢單野都未知堅定流,等多幾日啦,去皇馬等於坐板凳坐到尾,如果佢想要呢樣,佢根本唔使離開巴塞,所以我仍然抱住觀其行的態度,未需要太悲觀。:handshake

evertonarteta10 發表於 2017-6-28 15:51:49

barker 發表於 2017-6-28 15:11
點解施丹要出手去搶 sandro ?

因為morata去曼聯, 出阿辛斯奧, sandro第三前鋒.....

barker 發表於 2017-6-28 15:53:28

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:50
呢單野都未知堅定流,等多幾日啦,去皇馬等於坐板凳坐到尾,如果佢想要呢樣,佢根本唔使離開巴塞,所以我 ...

有傳摩拉達去跟摩佬嘛 , sandro 仲唔乘機向皇馬獻媚咩 :@

barker 發表於 2017-6-28 15:53:48

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:50
呢單野都未知堅定流,等多幾日啦,去皇馬等於坐板凳坐到尾,如果佢想要呢樣,佢根本唔使離開巴塞,所以我 ...

有傳摩拉達去跟摩佬嘛 , sandro 仲唔乘機向皇馬獻媚咩 :@

evertonarteta10 發表於 2017-6-28 15:54:29

就算賣morata, 施丹出阿辛斯奧, 或者轉陣都未必比sandro打正選
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2017-2018球季