barker 發表於 2017-6-26 23:45:55

Forever_Fan 發表於 2017-6-26 23:41
一早話放棄施古臣啦,人地有長約,個球員又無話想走,都無動力放人

而家連波索域都話不追求 , 咁 10 位人選 ?

barker 發表於 2017-6-26 23:54:20

Forever_Fan 發表於 2017-6-26 23:41
一早話放棄施古臣啦,人地有長約,個球員又無話想走,都無動力放人

而家點算

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 07:06:18

Everton are moving close to agreeing a deal with Queens Park Rangers for 18-year-old winger Josh Bowler, according to Sky sources.

The Toffees' first two offers for Bowler were rejected by QPR, but we understand talks are continuing and both sides are hopeful a deal can be agreed.

Everton's first offer was £1.5m with another £1.5m in add-ons.

又買靚仔,如果成事,會係今季第2個打U23的:o

愛華寶寶 發表於 2017-6-27 07:12:21

barker 發表於 2017-6-26 23:54
而家點算

唔通要靠巴克利留隊

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 07:18:38

barker 發表於 2017-6-26 23:45
而家連波索域都話不追求 , 咁 10 位人選 ?

其實我開頭估買6個新球員都話如果麥卡菲或比錫唔走,今季未必會買中場中,我估可翼可鋒的前鋒2個,2個攻中,1個中堅,1個龍門,夠數。後生靚仔打U23的唔計算在內。

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 07:23:16

愛華寶寶 發表於 2017-6-27 07:12
唔通要靠巴克利留隊

其實我唔介意,賣左盧卡古和其他冗員都夠今季使,現時一個攻中,好似施古臣都要40m,重要唔係英人,所以係球會角度,留住巴克利未必係壞事。

barker 發表於 2017-6-27 08:15:58

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 07:23
其實我唔介意,賣左盧卡古和其他冗員都夠今季使,現時一個攻中,好似施古臣都要40m,重要唔係英人,所以 ...

愛華頓斟介巴甲山度士中進攻中場 Lucas Lima :)

愛華寶寶 發表於 2017-6-27 08:55:58

barker 發表於 2017-6-27 08:15
愛華頓斟介巴甲山度士中進攻中場 Lucas Lima

係YouTube 睇好似麻麻,身型細小體力和速度都一般,有d似馬達

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 09:31:51

巴甲我地一般好少買,因為巴甲都幾難搞,妖人和水貨同樣多,南美球員是否適應歐洲足球又係另一回事,始終巴西都係個人主義為主,上季係入球也好,助攻也罷,數據都唔好,吹水新聞居多

愛華寶寶 發表於 2017-6-27 09:55:31

不如改斟李城馬列斯好過啦
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2017-2018球季