barker 發表於 2017-6-27 11:32:56

一個兩個人選都話唔合大家心意 , 咁不如今個夏天只簽入 Pickford , 卡拉臣算喇 , Lukaku , Barkley 走 :@

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 12:03:59

簽完 Pickford 和卡拉臣後整個轉會都慢左落來,可能前面2個球員愛隊太豪爽,導致其他球隊遇到愛隊求購球員時就會獅子開大口,這樣落去只有磨到開季前才會回到合理價,而比較難會係7月初就能夠埋班,新球員能有季前賽磨合當然最理想,但如果還是這樣的速度,估計有機會磨到8月中開季前才大局已定。

barker 發表於 2017-6-27 12:14:52

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 12:03
簽完 Pickford 和卡拉臣後整個轉會都慢左落來,可能前面2個球員愛隊太豪爽,導致其他球隊遇到愛隊求購球員 ...

今週我估愛隊會同般尼談判米高堅尼 , andre gray , 希望有進展 :(

Fuko~ 發表於 2017-6-27 12:34:52

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 12:03
簽完 Pickford 和卡拉臣後整個轉會都慢左落來,可能前面2個球員愛隊太豪爽,導致其他球隊遇到愛隊求購球員 ...

始終仲放緊假...好多領隊或者球會高層都唔得閒睇你報價...
而且有D原本你估買唔到的轉會,真係要D人開哂操先會知原來買得到...
講真,有幾多隊可以開操前就齊腳...我覺得唔好搞到9月1日先話買齊人就可以。

fishmoson 發表於 2017-6-27 12:35:45

其實真的不用心急

barker 發表於 2017-6-27 12:52:16

fishmoson 發表於 2017-6-27 12:35
其實真的不用心急

大家要記住愛隊係要踼歐霸盃外圍賽第三圈架 , 早的齊腳開操會好的 ( 不過唔使預 Lukaku, 或者巴克里 )

barker 發表於 2017-6-27 13:02:11

如簽不到施古臣 , 就一於試下 Lucas Lima 喇 , 起碼平過施古臣先喇 :)

James_Beatkit 發表於 2017-6-27 13:17:06

愛華寶寶 發表於 2017-6-27 07:12
唔通要靠巴克利留隊

不論巴克留唔留隊
攻中應該都會買
除非RK今年淨打433
但可能性極低

James_Beatkit 發表於 2017-6-27 13:18:55

barker 發表於 2017-6-27 13:02
如簽不到施古臣 , 就一於試下 Lucas Lima 喇 , 起碼平過施古臣先喇

唔係見人就買架:sleepy::sleepy:

Forever_Fan 發表於 2017-6-27 13:23:05

James_Beatkit 發表於 2017-6-27 13:17
不論巴克留唔留隊
攻中應該都會買
除非RK今年淨打433

如果巴克利留,攻中已經買左一個,應該唔會再買攻中
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2017-2018球季