Forever_Fan 發表於 2017-6-28 14:58:24

Everton's new Belgian striker Henry Onyekuru was so eager to advertise his new Everton allegiances, he has posted a picture of himself with the club crest - before the club have officially announced his signing.

呢單應該肯定左,佢自己都 post 左相

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:00:00

24cheung 發表於 2017-6-28 14:52
反骨仔....

其實係 PSG 來講,Henry Onyekuru 都係反骨仔,都係過埋 medical 先反悔 :L

Fuko~ 發表於 2017-6-28 15:04:54

24cheung 發表於 2017-6-28 14:52
反骨仔....

上面都有人講左始終係巴塞青訓,你叫佢地轉會皇馬,球迷壓力會好大。
而且本身都可能已經搞掂哂簽好CONTRACT,只係球員未踢完U21先唔公怖得。

barker 發表於 2017-6-28 15:05:49

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:00
其實係 PSG 來講,Henry Onyekuru 都係反骨仔,都係過埋 medical 先反悔

係講緊 sandro 呀 :(

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:09:05

barker 發表於 2017-6-28 15:05
係講緊 sandro 呀

我知丫,你地覺得Sandro 對我地咁做係反骨,咁Henry Onyekuru 對PSG咁做一樣係反骨,只係睇你自己企係邊個角度睇件事。

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:10:31

Fuko~ 發表於 2017-6-28 15:04
上面都有人講左始終係巴塞青訓,你叫佢地轉會皇馬,球迷壓力會好大。
而且本身都可能已經搞掂哂簽好CONTR ...

一切都要等 U21 完左先確認,估唔到西班牙入埋決賽,英格蘭就畢業出局,又要等多幾日 :Q

barker 發表於 2017-6-28 15:11:46

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:09
我知丫,你地覺得Sandro 對我地咁做係反骨,咁Henry Onyekuru 對PSG咁做一樣係反骨,只係睇你自己企係邊 ...

點解施丹要出手去搶 sandro ?

24cheung 發表於 2017-6-28 15:18:57

Forever_Fan 發表於 2017-6-28 15:09
我知丫,你地覺得Sandro 對我地咁做係反骨,咁Henry Onyekuru 對PSG咁做一樣係反骨,只係睇你自己企係邊 ...

喺得呢度講嘢當然係喺愛隊角度睇野先啦,忠實球迷又点會咁理智想埋其他隊嘅野呢。

barker 發表於 2017-6-28 15:20:57

right :(

Fuko~ 發表於 2017-6-28 15:26:51

24cheung 發表於 2017-6-28 15:18
喺得呢度講嘢當然係喺愛隊角度睇野先啦,忠實球迷又点會咁理智想埋其他隊嘅野呢。 ...

有樣野要留意,人地未係我地球員,臨尾反口,頂多叫冇口齒唔守信用。
呢D冇誠信的人往後轉會都會好辛苦。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 愛華頓轉會討論區 2017-2018球季