香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

Europa League VS Atalanta (away)

拖肥球星

如果老莫番黎,我寜願放手一搏俾安斯教,起碼佢熟識我地班青訓
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-9-15 13:48
而家仲衰過禾達史密夫執教個陣時

英國愛迷有些想杜曹來執教,但其實杜曹的履歷又係證明唔到乜野,只係德甲執教過2隊,最近個次執教多蒙特其實犯左一連串的錯誤才導致最後被炒,無說服力,換左教練,成隊波生晒。跟住又有人話搵迪保亞添,佢重衰,連續兩次都係兩三個月就被炒,竟然可以比到愛迷信心?我只能說文化差異,我完全無辦法理解。甚至好多人話搵返馬仔返來,咁當年做乜炒佢?重美其名繼續之前未完的工作,哈。重有人講搵高普和賓尼迪斯......如果佢地肯過來,又有幾多球迷接受到呢?

可惜Favre係尼斯教緊,唔係除老莫外,我都幾喜歡佢。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

安斯禾夫坐正啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-9-15 14:05
如果老莫番黎,我寜願放手一搏俾安斯教,起碼佢熟識我地班青訓

真係賭一舖咋播,唔掂降班都似,最穩陣都係搵個有經驗的教練,搵安斯禾夫上副領隊學野,過幾年先放比佢,佢從未教過1隊,真係大把野學架喎,依家聯賽已經排16位,佢如果教唔掂拖多幾個月,真係搵大sam返來護級都太遲,真係唔好搏丫,我唔想下年英冠見丫
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-15 14:25
英國愛迷有些想杜曹來執教,但其實杜曹的履歷又係證明唔到乜野,只係德甲執教過2隊,最近個次執教多蒙特 ...

唔奇, 而家炒RK係得杜曹FREE AGENT係諗得過, 你要FAVRE起碼要完季.  一係而家換杜曹, 一係RK教完今季換人.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥領隊

evertonarteta10 發表於 2017-9-15 14:43
唔奇, 而家炒RK係得杜曹FREE AGENT係諗得過, 你要FAVRE起碼要完季.  一係而家換杜曹, 一係RK教完今季換人 ...

我會寧願搏少帥
一係就Rhino教半季季尾再搵
一係就出去搵杜曹,奇連士文呢D待業領隊中途上馬
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-9-15 14:43
唔奇, 而家炒RK係得杜曹FREE AGENT係諗得過, 你要FAVRE起碼要完季.  一係而家換杜曹, 一係RK教完今季換人 ...

杜曹係另一個RK的翻版,當年佢衰到被人炒有幾方面,首先係佢買好多水貨返來,即係買人無眼光啦,第二排陣差,又係成日排埋d 9陣,後來又鐘意玩3後衛輸到貼地,跟住最後全隊對佢失晒信心反鬼佢,而且杜曹又係硬頸性格,唔聽人意見,完全係第二個朗奴高文,搵佢愛隊唔會有改變。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥領隊

其實當年我都係輸比猁0-4同新特蘭0-3兩場波先對馬仔係咪好適合帶我地起疑問
如果唔炒我覺得冇問題
聯賽雖然中游但起碼盃仔有驚喜先
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-9-15 13:33
其實進攻防守係咪真係咁有衝突?

摩連奴出名泊大巴,咁係咪代表佢唔進攻? 唔進攻佢幾個歐聯冠軍點來架?

DM唔係一個會用青訓嘅領隊
同埋佢當年個套用落依家係咪work都成問題
你問我我會寧願出邊搵好過再食回頭草
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-15 14:59
杜曹係另一個RK的翻版,當年佢衰到被人炒有幾方面,首先係佢買好多水貨返來,即係買人無眼光啦,第二排陣 ...

所以如果你唔想杜曹, 而家都係要硬食RK.  所以成日話炒RK, 然而安斯又未成熟, 係唔係要諗下再比多15場聯賽佢試下先呢?

除非老細係即賠1000萬比RK, 而又肯出天價挖人地教頭.  

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對