請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing

19/20 EPL 07 Manchester City ( Home ) Sunday

拖肥主席

卡維利雲把握力不嬲都唔係賣點。。但呢場岩佢踢佢亦都算踢得唔差。佢強項係快,體能好,對強隊出佢9跑博下混亂頂下頭槌,其實算係咁
回復 支持 反對

拖肥球星

又咁講除左那個九號球衣外, 整體成班球員都博命, 包括師奶! 如果保持住咁嘅狀態, 我覺得係上板積分又唔太困難
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

輸少當贏,今場我收貨架。不過單係今場收貨都無用,今季我並不睇好,難聽d講原本今季未唸過有可能要護級,依家我真係覺得有呢個可能了,所謂一鼓作氣,再而衰,三而竭,再咁輸落去,球員信心係一個好大的打擊
回復 支持 反對

拖肥正選

首循環大家都要有心理準備我們在積分榜一定排在榜尾五(最尾五末球隊)原因好簡單,首循環我地餘下十二場的對手分別是利曼熱車阿記最強五隊,大家唔好忘記今季成績好好狀態大勇的李斯達城和韋斯咸還未與我們交手,如果以我地開季的表現呢7場波一場都赢唔倒一d都唔出奇,難聽d講句我們只可以在其他五場對較弱的球隊搶分要攞哂15分我們首循環先至可以拿到22分,如果唔係真是死撚梗,好大機會跌落降班漩渦!
回復 支持 反對

拖肥正選

施華仲衰過李斯達城的"那些年曾經被英超球迷公認廢柴"的羅渣士,人地李城已經與強隊對疊可以分數高過我們,施華條死打靶仔駛咗咁多錢買人,對住弱過我們咁多的升班馬錫菲聯維拉居然間可以輸Q埋俾人,而家俾人通街笑到面黃,條撚樣如果掉轉唔係伊朗佬係第二個老细,老早炒咗啦!
回復 支持 反對

拖肥正選

我真是想知施華今季未開咧時的季前準備究竟出咗咩嘢問題, 好多球員都"無態", 你點教波嫁? 季初大把時間俾你準備, 可以俾你條廢柴教練玩到反轉, 你唔見鎚仔幫工程師出閘脱腳,連般尼茅夫都輸咩野資格講前六,好多英超球迷預言今季果開季賽程已經造就愛華頓輕易位居前列,頭六場全部對手都不是強隊,點知俾你條廢柴教練玩到我哋得7分!
回復 支持 反對

拖肥球星

係炒就趁早,等下任領隊多啲時間
回復 支持 反對

拖肥主席

對強隊心理包袱較細,反而唔太擔心,況且上季中後段證明左我地有力同任何強隊抗衡。反而進攻力不足,對主守既中下游球隊老鼠拉龜呢個問題仲大
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

wahton 發表於 2019-9-29 14:06
對強隊心理包袱較細,反而唔太擔心,況且上季中後段證明左我地有力同任何強隊抗衡。反而進攻力不足,對主守 ...

我覺得我地主攻個陣,太缺創造力同埋施古臣又長期冇態先禁。
前者,等番高美斯出番黎就得,有佢同冇佢真係差好遠。後者,冇態到季中,之前傳買個位巴西妖人真係買到又會另一番景象。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

錫菲聯領隊 Chris Wilder 突然在英國各大搏彩公司狂落飛成為接手愛華頓新帥的大熱 7/2
回復 支持 反對