香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥領隊

Carlson 發表於 2017-10-23 22:24
Marco Silva,Eddie Howie Please

中長線可以考慮
我會揀前者多D
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-23 22:57
Eddie Howie 排名重衰過我地,點會搵丫

傳真係向般尼硬撬 Dyche 過嚟
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-23 23:01
傳真係向般尼硬撬 Dyche 過嚟

我唔明佢有乜好,完全睇唔明,搵佢我寧願用安斯禾夫。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-23 23:07

Dyche 的戰術風格 ?
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-23 23:07

同意
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

星期三都聯賽杯,估計好快就應該有結果,但千祈唔好係般尼挖個領隊返來,除左又要賠錢,又唔見得有幾叻,奇怪奇怪
回復 支持 反對

拖肥隊長

其實大家忘記咗莫耶丝極大功勞,只係話佢保守踢法,你想想以前愛華頓邊有錢?佢係有限金錢下買人!平但好用!大家記得?朗尼?謝菲斯?績k卡?耶古堡?高文?巴克利?巴尼斯?安妮捷比?阿迪達?卡希爾?卡絲利?廸路菲奥?當路雲?廸斯天?派拿?奥仕文?列史葛?全部又平又正!!對強隊和巳經好好!中游隊伍佢贏到,所以第五,第七亦試過第四,算係咁!!唔好唔記得當時球員一好老细就賣走,或球员要求走,好似朗尼,列史葛,或史東斯咁,仲有馬天尼斯,高文仲有用緊老莫球員先咁好,一改動就唔掂,因老莫有個買手好勁!!佢老豆!!幫佢入貨,但没錢,若肯比錢佢,佢一定得!!你話曼聯点解唔得??請大家查查佢太遲接手,轉會窗没時間,焗用原有班底,但費sir,巳用盡了!!若得!!費sir 都唔使叫史高斯復出幫拖果季!!莫耶斯係得架!
回復 支持 反對

拖肥隊長

愛華頓聘莫耶斯是最佳选择,
他在此仼職超过十年,
作風實而不華,
除了解球會的一切,也擅於掌控中型班,
愛華頓在其领导下,長期都是一匹对強隊有威胁的黑馬,
也挖掘及培养了不少有潛質的球員,
相信莫耶斯与拖肥糖會再次合作
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Francis Jeffers will take charge of Everton's under-23 side this evening as caretaker manager David Unsworth puts together his backroom staff.
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Henry Onyekuru has again talked up the possibility of cutting short his loan at Anderlecht and returning to Everton in January.

Onyekuru joined the Toffees from KAS Eupen in the summer but was immediately loaned out to Anderlecht for the season as he didn’t fulfil the criteria for a UK work permit.

The 20-year-old has impressed in an Anderlecht shirt so far and with Everton struggling for firepower it was suggested Onyekuru could return to the club early.

Reports earlier this month claimed Everton would try and implement a “special talent” clause in order to secure Onyekuru’s work permit.

佢係安德列治打得好好,如果一月返到來前線又可以多一個選擇
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對