香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: wahton
打印 上一主題 下一主題

作客李斯特城

拖肥隊長

find  david moyes la,that is final solution,can help our team,also immediately see result ah,also Holgate拍 kenny is first choice ,second choice is Holgate拍積仔
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky sports news : 大Sam 哥有意接手
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

講咩都假,要執番隊波始終要時間。起碼都睇兩場主場先下到定論。
你要睇下隊波有冇keep著改善先知安斯禾夫得唔得。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-30 20:46
sky sports news : 大Sam 哥有意接手

領隊艾拿戴斯表示,要是獲愛華頓邀請入主,將會考慮出山。

由於開季成績低迷,愛華頓早前辭退了朗奴高文的領隊職務,暫時由前左閘安斯禾夫任看守領隊。上季助水晶宮護級成功後離隊的艾拿戴斯(Sam Allardyce),雖然曾揚言不會再執教鞭,但近日卻大改口風。 曾帶領英格蘭國家隊的63歲大Sam表示:「要是有電話打來,我將會考慮執教愛華頓,但現在根本沒有必要預測甚麼,因為安斯禾夫正在領軍。」有指,由於球隊表現回勇,所以拖肥或會以安斯禾夫坐正。

大Sam指,愛華頓現時處境困難,未能保持不失球,而且前線亦難以士哥,不過自言救亡經驗豐富:「我在前3家球會經歷過很多次這樣的情況,我會令球隊重回基本,向球員說明要如何才能走出低谷。」
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

killersmiling 發表於 2017-10-30 20:40
find  david moyes la,that is final solution,can help our team,also immediately see result ah,also Ho ...

我都希望莫耶斯接手,但由於英國愛迷仍然對佢認受性不高,機會不大。

係我眼中,老莫只有2種情況有機會接手,一就係愛華頓降班 (但倒返轉老莫會唔想接手),二就係球會再次委任一個領隊後又再失敗,到時愛隊球迷就會覺得老莫真係好合適愛隊,同埋厭倦不斷換領隊但又不斷失敗,老莫的穩定性又會再有市場。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-30 23:52
領隊艾拿戴斯表示,要是獲愛華頓邀請入主,將會考慮出山。

由於開季成績低迷,愛華頓早前辭退了朗奴高文 ...

你點睇 ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

只係想護級,搵大sam就無錯啦,佢護級專家的綽號你估流架,多年金漆招牌,不過我地可以睇多兩三場先決定啦,大sam 的能力係唔差,始終能夠帶護級隊護級成為專家你估易架,無返咁上下功力都做唔到啦,但大sam要佢帶隊波羅前四機會就唔大,我始終唔認為佢達到呢個層次。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-31 01:03
只係想護級,搵大sam就無錯啦,佢護級專家的綽號你估流架,多年金漆招牌,不過我地可以睇多兩三場先決定 ...

sky bet update : 前威爾斯領隊高文由 12/1 狂跌飛至 4/1
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-31 08:26
sky bet update : 前威爾斯領隊高文由 12/1 狂跌飛至 4/1

杜曹唔會來架啦,冷返好多,安斯禾夫經過2場不勝,賠率都冷返小小,戴亞開聲專注般尼都竟然有次熱,大熱當然係護級專家大Sam,輸多2場的話怕且老闆都要跪求大Sam出山救駕。
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-10-30 17:17
錯,所有老闆只在乎結果唔在乎過程,我理得你帶隊波踢得幾咁蕩氣迴腸,星光璀璨,贏唔到波羅唔到分就乜都 ...

我意思係隊波如果輸但有返起色我估老細會比多少少時間Rhino
始終都冇人敢寫包單下一個一定有表現
回復 支持 反對