香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-10-24 21:31
高文之前一直都麻麻,仲有教華倫前科,跟本同杜曹無得比

杜曹執教經驗有幾多先得架,朗奴高文係荷甲夠教到曉飛,修咸頓一樣唔錯,當時英國愛迷大部份話佢係冠軍教練,有野心,進攻好睇丫,點知最後入波就睇唔到,失波就穿晒壟,杜曹又教得幾年波,又睇到幾多料丫
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 21:55
杜曹執教經驗有幾多先得架,朗奴高文係荷甲夠教到曉飛,修咸頓一樣唔錯,當時英國愛迷大部份話佢係冠軍教 ...

教緬恩斯及多蒙特成绩有目共睹,咁都唔滿意,唔係掛,到現在佢冇失敗例子。
高文華倫履歷跟本就知佢唔掂,係唔知點解教修顿番生。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton's caretaker boss David Unsworth says he wants the job full time.

"Who wouldn't want the job?" Unsworth, 44, the club's Under-23s manager said.

"I spent the afternoon with the chairman yesterday and we spoke everything Everton," Unsworth told a news conference.

"The chairman has given me an opportunity to hopefully get a run of games where hopefully performance levels go up. From that, performances will dictate any future for me as Everton manager. I want to manage and this is an amazing club to be manager of. I make no secret of it.

"We had a great session this morning, the players were fine, they were buzzing. The players reacted straight away."

呢幾場都係安斯禾夫的試工,bill 叔係傾向佢,但老闆唔係呢
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Unsworth – who has stepped up from managing the Under-23s – will sit down with the Liverpudlian in order to try to persuade him to remain on Merseyside.

"I would love Ross to stay. Everton has done great for him, he has done great for Everton," Unsworth said ahead of Wednesday's EFL Cup clash at Chelsea.

"He could be one of the all-time greats here. We shouldn't be losing players of his quality.

"I've not spoken to Ross yet but I will be doing. I'd love him to sit down with a cup of tea. We love him and know he loves Everton."

希望佢叫到巴克里留低
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2017-10-24 22:10
教緬恩斯及多蒙特成绩有目共睹,咁都唔滿意,唔係掛,到現在佢冇失敗例子。
高文華倫履歷跟本就知佢唔掂 ...

其實係唔少多仔的球迷心目中,杜曹係多仔算係失敗的
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 22:14
Everton's caretaker boss David Unsworth says he wants the job full time.

"Who wouldn't want the job ...

你都覺得佢經驗未夠啦。而家有幾場甚至大半季,我覺得唔好要求太多就真。
佢帶成點老闆有眼睇,到季尾老細見冇岩心水,你又教得都幾好,唔通唔用你咩。
家下唔好諗有冇長約啦,至緊要帶我地走出低谷。今次冇長約,黎緊話唔定會有,我地D後生仔都係把握好機會先上到位。
話唔埋我地領隊都係呢?
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 22:35

咁你都要驘,你得架喇
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 22:35

杜曹2015年夏天接替高普成為多蒙特教練,在他執教的兩個賽季當中取得了68勝23平17負的成績,勝率高達63%,是多蒙特歷史上德甲勝率最高的教練,也是隊史上德甲場均積分最高的教練。上季多蒙特德甲和德國杯都獲得亞軍,今季則是德甲第三、德國杯冠軍和歐冠盃八強
回復 支持 反對

拖肥球星

其實多仔喺杜曹麾下嘅防線同馬仔條防線有得fight
但人地前線有奧巴、萊斯、Dembele,我地有冇?
所以我唔prefer佢

支持Rhino,至少有heart同埋熟悉隊波,可以針對球隊現時嘅弱點嚟改善
回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 17:56
我地防守已經咁差,杜曹的風格都係進攻為主,只要一個唔覺意前邊入波唔夠多,後邊就漏晒風都得,如果係咁 ...

德國人講紀律好多
冇可能好似馬仔咁只攻唔守
我依然覺得識入波緊要過識防守
防守唔難執
回復 支持 反對